vrijdag 8 januari 2016

Corina's eerste week

Helloooooooooo in 2016, het jaar van het boek! 
Dat is het voor mij eigenlijk elk jaar,  maar oke dan doen we dit jaar een beetje extra!
En dat dan terwijl ik mijn leesdoel lager heb gezet dan vorig jaar. Wilde ik vorig jaar 100 boeken lezen (wat niet gelukt is trouwens ; ik ben blijven steken op 87) heb ik hem nu op 85 gezet. Gezien 2015 zou dat moeten lukken. Maar met de nieuwe baan ,waar ik niet kan lezen zoals op het vorige werk, wordt het wel een uitdaging. In december heb ik dan ook weinig gelezen voor mijn doen. Kerstborrels, oudejaarsborrels, verjaardagen enzovoort enzovoort geven weinig ruimte voor lezen. Ik las (lees nog steeds) Gangster Anders en zijn vrienden..... Ja lees nog steeds want ondanks dat het vaak hilarisch is, kan ik maar een bladzijde of 5 lezen zonder daarna te denken "ow daar komt weer een grap" en dan leg ik hem weer een dagje (of twee) weg. Ook las ik een oorlogsboekje "De jongen, de viool en de meester"! Fijn boekje in mijn andere favoriete genre. 
Op de valreep las ik ook "De wraak van Vondel"! De da Vinci Code in Amsterdam. Het was inkomen want veel geschiedenis en gedichten in het oud Hollands, maar ik heb genoten en een 
recensie volgt zo snel mogelijk!
Nu ben ik begonnen in "Scarpetta" van Patricia cornwell. Een oudje en met alle nog te komen nieuwjaarsborrels zal t niet heel hard gaan, maar het begin is fijn en als ik snachts om 01:00 uur thuis kom zal ik heus proberen nog even te lezen. Als ik natuurlijk niet nog keihard moet lachen om die man die een portobello besteld, omdat hij zo blij is dat daar geen gorgonzola in zat de vorige keer, want dat lust hij echt niet. (Je raadt al wat er in zat he?) Ow ja en ik ga als ebook ook beginnen in de laatste van Sterre Carron en hopen dat ik hem uit krijg voor 16 januari als ik haar ga ontmoeten bij het eerste boekenuitje van 2016!!! 

Corina

Geen opmerkingen:

Een reactie posten