woensdag 18 november 2015

Wat doet en leest Caroline?

Een heerlijke lees week gehad.

Je hebt van die weken dat het gewoon heerlijk gaat met alles wat je doet.
Ik ben 4 keer wezen sporten en dat was heerlijk. Mijn energie krijgt er een boost van, het is nog niet hoe het hoort te zijn, maar het gaat de goede kant op.
Verder ben ik nog steeds lege potten aan het sparen voor een kerst project en er staan er nu bijna 700 klaar met een waxinelichtje erin.


lichtjestour maar dan anders
Na het prachtige weer van de afgelopen dagen is het nu erg winderig hier op het eiland. Natuurlijk stormt het overal flink, maar hier is het altijd iets erger, omdat we vlak aan zee wonen en dan ook nog eens in een boerderij wonen waar de wind vrij spel heeft om ons huis. Ik hoef in ieder geval mijn haar niet in model te föhnen want 1 stap buiten de deur en het is weer een coupe ravage.
Van de week stond de hond voor de buitendeur te blaffen dus ik deed hem open om te kijken wat eraan de hand was. Stonden Dirk en Knorretje voor de deur, met een vragende snoet van, wij hebben honger. Onze twee varkens hadden een gat in de omheining gemaakt. Om zo je dag te beginnen is geweldig.
Verder was het voor de kids echt bussen weer, tenminste dat vind ik. Mijn man is wat minder toegeeflijk en vindt dat de fiets altijd gepakt moet worden. Maar de meiden moeten 12 km fietsen en dan na een lange dag school weer 12 naar huis en als er dan zoveel wind staat mogen ze van mij bussen. Altijd weer een strijd met manlief, die vindt dat ik de kinderen verwen. Ach daar ben ik toch moeder voor xxxxx
 
Nu even mijn fijne leesweek. Nadat ik “Het meisje op de weg” van Michael Berg had gelezen ben ik begonnen in “de Vleermuis moorden” van Toni Coppers. Het begon met nogal wat personages, maar na een poosje kwam ik echt in het verhaal. Een heerlijke Liese Meerhout thriller. Daarna begonnen in “Indigo” van Sterre Carron, toch wel één van mijn favo schrijvers op dit moment.  De Rani Diaz serie staat compleet in mijn kast en ik moet zeggen, de eerste was heerlijk maar met de laatste vergeleken is Sterre enorm gegroeid als auteur. De verhaallijnen worden steeds beter, maar ook de covers hebben een enorme vooruitgang gemaakt.

Sterre is druk aan het schrijven en 5 boeken in 2 jaar is enorm veel, maar  ik hoop dat haar volgende dus ook niet heel lang op zich laat wachten.

 
Zo mijn recensie van Indigo is klaar, mijn wekelijkse lees stukje ga ik zo versturen en dan ligt mijn
volgende boek klaar. Heleen van der Kemp met” Bijwerking”. De cover vind ik lelijk, maar daardoor ook wel weer eentje die je oppakt en waar je benieuwd naar bent. Op Manuscripta had ze al over deze thriller vertelt, maar hij was nog niet helemaal klaar dus konden we hem nog niet kopen. Het verhaal is er wel één die in deze tijd past, ik heb zelf kinderen die in de uitgaansfase  zitten, dus misschien leer ik nog iets over partydrugs.
Ik ga me nu eerst maar eens optutten, geen haar föhnen hoor, maar mijn huispak verruilen voor iets leukers, we gaan zo naar een middag in een plaatsje verderop. Daar komt een live band en gaan we eten en borrelen, gewoon een gezellige middag voor volwassenen.
Lieve Thrillerlezers ik wens jullie weer een fijne lees week toe en tot de volgende keer
Caro xx


Geen opmerkingen:

Een reactie posten