zaterdag 25 april 2015

Moon gaat LOS!



Het is weer zover, het is weer de vierde donderdag van de maand en we gaan er weer voor. Al weer vroeg op pad op naar de studio van LOS radio. Even op de koffie bij Vera en Nico in ‘de Vos gaat los’. Met de Koningsdag in aantocht, leek het me gepast (en ook omdat ik gewoon een mega fan ben van dit boek En het best meer onder aandacht mag worden gebracht) om ‘Koninklijk Complot’ mee te nemen van Linda Udo. Het mysterie rondom de dood van Lady Di. Een boek waar 17 jaar onderzoek aan vooraf is gegaan, dat mag op de lokale radio niet ontbreken.

Om half tien richting de studio, lekker vroeg, maar fris en fruitig gaan we op pad. Aangekomen eerst natuurlijk ff lekker bijkletsen over de laatste boeken met Vera en Nico en nog even een berichtje posten op Facebook.

Zie ik dat Linda Udo, de schrijfster van het boek, ook gaat luisteren, Wauw wat een eer, maar ojee nu ligt er wel spanning op, want ik wil natuurlijk haar boek niet te kort doen (wat eigenlijk ook bijna niet kan). Om 10.20 is het zover: Moon gaat live! Vera vraagt me welk boek ik heb gelezen en ik steek van wal. Ik praat rustig door want ik kan wel een half uur vertellen over ‘Koninklijk Complot’. Na mijn lovende woorden wordt het stukje afgesloten met ‘Candle in the Wind’ van Elton John. Hoe mooi, het nummer wat hij speciaal voor het afscheid van Lady Di heeft geschreven.

Na het stukje radio avontuur kijk ik even op de chat en zie ik dat Linda mij een persoonlijk bericht heeft geschreven: ze bedankte me en vond het leuk om mijn stem te horen. Nahhhh, was ik daar toch even helemaal stil van en diegenen die mij kennen weten dat dit iets heel speciaals is want stil ben ik weinig ;-) Het was al met al weer een gezellige morgen met een hele speciale draai door de persoonlijke reactie van Linda. Ik was gewoon helemaal trots!!
Gelijk even gebruik gemaakt van dat ik toch in de studio was, mocht ik in het tweede uur nog even zendtijd voor onze vereniging want het is bijna feest in Julianadorp, Koningsdag. Ik ben er vroeg en hoop natuurlijk nog een paar mooie boekjes te scoren. Twee vliegen in één klap.

Een geslaagde ochtend en voor de luisteraars: ik mag 28 mei gewoon weer komen. Ik ga alvast bedenken welk boek ik dan onder de aandacht wil brengen.

Volgende maand weer een stukje ‘Moon gaat LOS’


Geen opmerkingen:

Een reactie posten