donderdag 23 oktober 2014

Win een gesigneerd exemplaar van Villa Gladiola!

Villa Gladiola van Tjeerd Langstraat werd genomineerd voor de Schaduwprijs 2014 en won unaniem de Schaduwjury Publieksprijs 2014. Ook werd het boek genomineerd voor de Hebban Crimezone Debuutprijs en uiteraard is Tjeerd zondag aanwezig op het Thrillerfestival.
Thrillerlezers mag twee gesigneerde boeken weggeven aan degene die het juiste antwoord geeft op onderstaande vraag.
In Villa Gladiola sterven tenminste twee jonge vrouwen een gruwelijke dood door verwurging. De moordenaar in het boek is (deels) gebaseerd op een bestaande persoon. Door onderstaande vraag juist te beantwoorden (wie is deze persoon?), maak je kans op een gesigneerd exemplaar van Villa Gladiola!

Stuur je antwoord naar Thrillerlezersblog@gmail o.v.v. villa gladiola



Zondagochtend, de dag van de Hebban Crimezone Awards waar Villa Gladiola een kanshebber is voor de award voor beste debuut, zullen de winnaars bekend gemaakt worden.


Hoe heet een van de bekendste moordenaars die vrouwen door verwurging on het leven bracht?

9 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wil dat boek zo graag hebben en laten signeren morgen dat ik toch maar een gokje gewaagd heb na een hoop gepuzzel . Ik heb de dader denk ik gevonden, maar was niet makkelijk

    BeantwoordenVerwijderen
  3. het mailadres waar het heen gestuurd moet worden is volgens mij niet helemaal compleet en moet volgens mij zijn Thrillerlezersblog@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik krijg het antwoord niet via de mail verzonden. ...

    BeantwoordenVerwijderen