woensdag 22 oktober 2014

Boekpresentatie 'Dodenweg' van Olga Hoekstra op Nederlands Thrillerfestival

BOEKPRESENTATIE DODENWEG VAN OLGA HOEKSTRA OP NEDERLANDS THRILLERFESTIVAL

Olga Hoekstra bracht haar thriller Dodenweg uit in eigen beheer via Mijnbestseller B.v. Ze won de Coffeecompany Book Award 2014 en won daarmee een uitgeefcontact bij Xander Uitgevers. De jury was lovend:

“Olga Hoekstra heeft de bijzonder gave om spanning te creĆ«ren. Haar toegankelijke schrijfstijl zorgt ervoor dat iedereen van haar verhaal kan genieten. Nederland heeft een sterke thrillerschrijfster erbij.”

En ook de Crimezone Leesclub was enthousiast, want “wegleggen is geen optie.” Maandag 20 oktober 2014 had ze het al over een “verrassing” en die is nu dan eindelijk bekend: haar thriller wordt op het Nederlands Thrillerfestival op zondag 26 oktober 2014 te Zoetermeer gepresenteerd. De eerste vijftig aanwezigen krijgen het boek cadeau! Natuurlijk staat Olga garant voor een leuke inscriptie en een foto. Meld je hier aan.

Waar gaat Dodenweg dan over?
Rechercheur Thomas DeLohr wordt betrokken bij wat in eerste instantie een simpel auto-ongeluk lijkt. Thomas bijt zich vast in de zaak en zijn pad kruist zich met dat van journaliste Fleur Benedictus. Hun levens raken onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Lees hier alvast een stukje:
“Levenloze ogen staarden haar aan. Bij iedere drempel die het voertuig raakte, schokte de dood dichter haar kant uit. Ze probeerde weg te schuiven maar de ruimte was te klein en bewegen amper mogelijk. Tiewraps sneden in haar polsen, haar enkels. Haar hoofd klopte. 
Opnieuw een hobbel, opnieuw kwam het lichaam dichterbij. Tranen stroomden over haar wangen. Ze wilde gillen maar geluid maken lukte niet door de prop stof in haar mond, op zijn plaats gehouden door tape over haar lippen.”




2 opmerkingen: