maandag 23 september 2019

Nu uit!

Daar is eindelijk weer eens een nieuwe thriller van Ilse Ruijters


Edward van Vrijberghe de Koning is fotograaf. Zijn familie is rijk en succesvol en woont in 't Gooi. Edward is altijd het zwarte schaap geweest, maar daar lijkt verandering in te komen als hij wordt genomineerd voor de World Press Photo. Zakenman en advocaat Robert Ambrosius is onder de indruk van Edwards foto's en heeft een bijzondere opdracht voor hem. Is dit puur vanwege de kwaliteit van zijn werk, of spelen er andere belangen? En wat heeft de bloedmooie echtgenote van Ambrosius hiermee te maken?
Liselotte Stavorinus (1967) schreef haar debuut in 2013. Het Reservaat gaat over Jessica die in een chique villawijk gaat wonen en geïntroduceerd wordt in een vriendengroep waarbinnen de relaties gecompliceerd zijn en niets is wat het lijkt.


Ilse Ruijters schrijft psychologische thrillers. Haar debuut, De onderkant van sneeuw, won de een thrillerdebuutprijs  in 2015. Haar tweede boek, Later als ik dood ben, kwam in september 2016 uit en belandde op de shortlist van de Gouden Strop 2017. Behalve boeken schrijft Ilse columns en artikelen en geeft ze schrijfcursussen aan het bedrijfsleven.Meisje van me is haar 3e thriller

Geen opmerkingen:

Een reactie posten