woensdag 30 maart 2016

Stempel winactie

Sinds 1993 is Kantoorstempels.nl online de grootste stempelfabriek en kun je bij hun snel en voordelig je eigen stempel laten maken. Dit kan een compleet eigen ontwerp met logo en tekst zijn, maar ook standaard modellen voor bijvoorbeeld de kantooradministratie. De stempels zijn van de hoogste kwaliteit. Om ook de hoogste kwaliteit van uw afdruk te garanderen gebruiken ze bij Kantoorstempels hoogwaardig rubber, waarin met een laser de stempel wordt gegraveerd. Dit rubber voor tekstplaatjes is blijvend soepel en zorgt zo voor een haarscherp beeld. Afdruk na afdruk. 
Vele boekenliefhebbers kennen het niet terugkrijgen van uitgeleende boeken. Ook zetten mensen gelijk bij het kopen van een boek vaak hun naam in het boek. Wat is nu leuker dan een eigen ontworpen stempel in dat boek te zetten.
Ik heb al vaker boeken met een stempel Ex Libris gezien en toen ik de kans kreeg om voor ons eigen clubje stempels te maken, zodat we de boeken konden merken, bedachten we de twee die je op deze pagina ziet. Erg handig om in recensieboeken te zetten. De boeken worden uitgedeeld om te lezen en een recensie te maken. Ze zijn niet voor de verkoop bedoeld, ook niet als men zijn eigen weg gaat of moet. Daarnaast is het gewoon , bijna kinderlijk, leuk zo'n stempel te hebben. Dat geef ik ook eerlijk toe..
Als het jou ook leuk lijkt om jouw eigen boekenstempel te hebben, klik dan eens op de onderstaande link en kijk eens wat jij dan zou willen hebben.

WANT..... wij mogen een stempel verloten die jij geheel naar eigen ontwerp dan kan winnen.
Kijk dus eens rond en vertel ons waarom jij ook graag een stempel wil en wat je er graag op zou zetten. Als je de winnaar bent, nemen we verder contact op met hoe en wat je precies wilt.
Stuur jouw antwoord naar Thrillerlezersblog@gmail.com met in de onderwerpregel Stempel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten