zondag 26 juli 2015

Ik ga op vakantie en neem mee.... Linda Jansen

Linda Jansen bracht onlangs haar debuut Onder water uit. Buiten dat ze graag zou willen dat u haar boek leest (is zo mijn gedachte), zet ze op een rijtje welke boeken u zou moeten lezen.


De boeken die ik aanraad:
Het genre wat ik lees is zeer uiteenlopend. Van Stephen King tot Saskia Noort, van Nicci French naar relatief onbekende schrijvers. Van horror naar roman. Het moet me wel snel meetrekken in het verhaal elk geval…
De eerste aanrader is zeker geen nieuw exemplaar, desalniettemin heeft het boek enorme indruk op mij gemaakt. Eentje waar je nog heel lang aan moet denken. Het feit dat het om een gruwelijk waargebeurd verhaal gaat geeft veel stof tot nadenken.
Dit is: Ik zal leven. Auteur Marianne Thamm
Verder vind ik ook Koninklijk Complot van auteur Linda Udo zeer verrassend. Voordat ik het boek las leek het mij onmogelijk om me er van te overtuigen dat Diana wellicht nog leeft. Het boek inmiddels gelezen maakt me echt aan het twijfelen. Ook de invloed van paparazzi op iemands welzijn en de werkwijze van de geheime diensten, hebben me nog nooit zo bewust beziggehouden.
Maar ja, dan ook het boeken van auteur Elizabeth Gilbert en het hele genre van Saskia Noort maar wie heeft die nog niet gelezen? Enfin er zijn nog zo veel mooie exemplaren om op te noemen.
Boeken die ik zelf meeneem:
Dat zullen er niet heel veel zijn want ik ben bezig met de voorbereidingen voor mijn volgende manuscript.
Doordat ik de afgelopen tijd weinig tijd heb gehad om te lezen, loop ik een beetje achter dus….
Dit kan niet waar zijn van auteur Joris Luyendijk.
Altijd Viareggio van Rick Nieman zou ik ook graag nog lezen.
 En natuurlijk ‘Lieve mama’van Esther Verhoef

Geen opmerkingen:

Een reactie posten