donderdag 6 januari 2022

Teamlid Karin V. stelt zich voor

 


Voornaam Karin 

Leeftijd: geboren in 1966, dus momenteel 55

 

Woonplaats: Schoten (bij Antwerpen), België dus

Wat je over jezelf wilt vertellen: getrouwd, moeder van 2 dochters, oudste woont samen en trouwt volgend jaar in november, jongste woont nog thuis, ik werk in theorie 80%, in de praktijk ruim voltijds als logistiek medewerker, één kat in huis (is van de jongste dochter), ik hou uiteraard van lezen, tv en film kijken, muziek, en wanneer mogelijk er even tussenuit.

Je eerste boek ooit : eerste boek wat ik me herinner als zelf gelezen is waarschijnlijk Jip en Janneke, verder herinner ik me dat mijn grootvader me Moby Dick en Pirateneiland voorlas, maar telkens in slaap viel.

Je beste boek ooit: het boek wat mij het meest is bijgebleven, vooral het einde, en voor mij dus ook het beste boek ooit is 'Sluit je ogen' van Michael Robotham. Verder heb ik nog een heel lange lijst met boeken die ik heel erg goed vond, heel lange lijst dus.

Favoriete auteurs: Michael Robotham, Peter James, Robert Bryndza, Clare MacKintosh, MJ Arlidge, Bernard Minier, Emelie Schepp, Riley Sager, Ruth Ware, Toni Coppers, Hilde Vandermeeren.

Waarom lees ik graag? Tja, waarom?? Ik geniet er gewoon heel erg van, ik ben niet zo van het lezen om iets te leren, maar ik doe het gewoon heel erg graag, ik lees gemiddeld 1 boek per week, 2020 was een recordjaar met 75 boeken, voor 2021 ga ik rond de 60 boeken eindigen, heb er nu midden november 56 gelezen, maar er staan er nog een paar stevige op de plank.

Eigenlijk lees ik inderdaad alleen thrillers, ik ben ook erg fan van de boeken van John Irving, maar daar heb ik wat achterstand. Die lees ik ook meestal in het Engels. Misschien toch in 2022 een beetje bijlezen.

 

 

1 opmerking: