zondag 28 juli 2019

Win De perfecte moeder van Esther Boek GESTOPT

Het boek kwam enkele maanden geleden uit en ontving bijna alleen positieve recensies. Je kunt nu kans maken op een exemplaar van De perfecte moeder.
Deze week hadden wij een interview met haar waar zij een rij aparte vragen beantwoordde. Van welke Nederlandse zanger lijkt de schrijfster geen grote fan te zijn? Stuur jouw antwoord naar: Thrillerlezersblog@gmail.com ovv: perfecte moeder.

Even waar het boek over gaat:
Nelleke en Helena zijn vrouwen die elk op hun eigen manier trachten te ontsnappen aan hun verstikkende verleden.
Nelleke wil vluchten uit het armoedige bestaan dat ze van haar ouders erfde en zal daarvoor tot het uiterste gaan. Rijkeluiszoon Jacob lijkt de perfecte man om te manipuleren in een huwelijk dat haar rijkdom zal verzekeren. Alleen: maakt geld alles goed?
Helena groeit op in een, voor de buitenwereld, perfect gezin. Maar is dat wel zo? Wat er achter gesloten deuren gebeurt, blijft lang verborgen.
Wanneer haar moeder plots overlijdt, stort Helena's zorgvuldig gecreƫerde wereldje in. De verstrekkende gevolgen van haar moeders dood, blijven haar voor de rest van haar leven achtervolgen. Hoe ontloop je immers het systeem waarin je opgroeide, als dat je nooit meer loslaat?
De Perfecte Moeder is een aangrijpende roman over twee sterke vrouwen die niet kunnen ontsnappen uit de wereld waarin ze opgroeiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten