zondag 10 februari 2019

Buiten haar boekje met Melissa Skaye

Melissa Skaye  is auteur van de VT-thrillerreeks met rechercheurs Sanne Philips en Luca Borra in de hoofdrol: Virtuele tango, Verboden tranen, Verleden tijd, Verminkte toekomst en Verknipte tegenstander. Ook is zij auteur van de thriller In onschuld en van de fantasyreeks Jeremy Jago.  Samen met J. Sharpe schreef zij de thriller Meedogenloos. Onlangs verscheen Verknipte tegenstander.


Wat lees je momenteel? 
Geloof het of niet, maar ik herlees voor de zesde keer de Reiziger-reeks van Diana Gabaldon.

Welk boek heb je niet uitgelezen? 
Ik lees zo goed als alles uit, maar het boek Fiona pakte me niet. Opzijgelegd en eigenlijk niet meer opgepakt.

Welk boek geef je graag kado? 
Het leukste vind ik om een van mijn eigen boeken cadeau te doen. Pasgeleden hield ik online een actie en kon er een goodiebag worden gewonnen. Er is nu iemand in België heel blij met vier van mijn boeken. En natuurlijk het lekkers wat ik erbij had gedaan. Ik had er gewoon lol in, geven kan zo fijn zijn.

Welk boek had je graag zelf geschreven willen hebben?
 The Green Mile.

Welk boek lees je graag voor aan je kinderen vroeger of nu? 
Vroeger (ze zijn nu 18 en bijna 22 en mogen fijn zelf lezen haha) waren dat van die Disney voorleesboekjes. Prachtig vonden ze dat. Enorme stapels hebben we van die hardcovers, want we kregen ze maandelijks en dat heeft jaren geduurd.

Wat is jouw quilty pleasure op leesgebied? Op de vliering staan dozen vol met oude Tina’s en Penny’s. Die mogen niet weg, dat zegt genoeg ;-)

Welk boek las je ivm een hype en vond je tegenvallen?
 Misschien maf, maar ik moet antwoorden met: geen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten