vrijdag 11 januari 2019

Actie 10 GESLOTEN

Wanneer profiler Kaya De Regge na een stevige FBI-opleiding uit Amerika terugkeert, wordt ze al gauw op twee onopgeloste moordzaken gezet om een daderprofiel te schetsen. Beide dossiers zitten muurvast, ook al is er duidelijk een onderling verband: een onbekende getuige op de plaatsen delict en een verblijf in het zeesanatorium dertig jaar terug.
Wanneer nog een derde slachtoffer in bizarre omstandigheden komt te overlijden, stapelen de vragen zich steeds verder op en groeit ook het wantrouwen. Kan Kaya het motief achter de moorden ophelderen en zo de dader aanduiden?


Profiler Kaya De Regge is samen met de Gentse recherche op zoek naar de dader van een dubbele moord. Wat speelde er zich af in het sanatorium waar hij en zijn slachtoffers als kind verbleven? En hoe zit het met de dood van Jack, de Colombiaanse barista waar Kaya gevoelens voor had? Leidde Jack een dubbelleven en was zijn koffiebar een dekmantel voor drugshandel? Wanneer er nieuwe feiten aan het licht komen, kan Kaya niet anders dan op onderzoek uitgaan...


Comeback kan je niet lezen zonder eerst Ademnood te hebben gelezen. Vandaar deze mooie winactie, waarbij je in 1 keer beide delen kan winnen.

De vraag die je moet beantwoorden is de volgende: waar spelen de verhalen in deze boeken zich af?
Stuur jouw antwoord naar Thrillerlezersblog@gmail.com ovv Belinda Aebi

Winnaar: Petra uit Kerkdriel

3 opmerkingen: