donderdag 13 december 2018

Nu uit:

Vandaag komt Ik zal straffen uit. Een van de weinige thrillers die in de decembermaand verschijnen. Zoals bekend verschijnt er altijd heel weinig in de feestmaand van het jaar. De grote stroom verschijnt altijd in oktober en november, zodat men die kan inkopen en op lijstje kan zetten voor Sint en Santa Claus.

Waar gaat deze Ik zal straffen over?
Op een koude avond in Reykjavik brengt Kata haar dochter Vala naar een schoolfeest en Vala keert nooit terug. Haar moeder worstelt met de pijnlijke wroeging dat ze haar dochter niet heeft gevraagd wat er die fatale avond speelde in dat zorgelijke tienerbrein. Nu is het te laat.
In de wanhopige zoektocht ontdekt Kata een mysterieuze briefwisseling tussen haar dochter en een Hongaarse vriend, Vala's reputatie op school als "jezusmeisje' en haar mysterieuze band met het poppenhuis dat ze ooit van haar vader kreeg.
Wanneer de gruwelijke toedracht van Vala's dood aan het licht komt, begint haar meedogenloze avontuur met een allesomvattend eindstation: gerechtigheid.
Kruip in het hoofd van een moeder, verblind door verdriet en woede, voor wie de tijd van vergeven en vergeten voorbij is en verlangen naar wraak overheerst.
Koop bij bol.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten