maandag 24 september 2018

De boekenkast van..Ingrid de Galan

Even voorstellen... ik ben Ingrid de Galan , woon in Almere met mijn man. Kinderen zijn de deur uit, en inmiddels al oma van een stel prachtige kleinkinderen !
Ik heb 2 “verslavingen “ : de eerste is lezen , en de 2e zijn honden.
Beide verslavingen kosten veel tijd, alleen het voordeel van de 2e is dat ik daar ook geld mee verdien, ik heb namelijk al bijna 14 jaar een, kleinschalige hondenschool ;terwijl het lezen alleen maar geld kost ! Zeker sinds ik lid ben geworden van Thrillerlezers ben ik nog meer boeken gaan kopen , door de vele tips !

Het boek wat me altijd is bijgebleven uit mijn jeugd is: Paulus de Boskabouter, dat vond ik zo spannend, vooral door Eucalypta de heks ! Dat werd vaak voorgelezen. Het eerste boek wat ik zelf gelezen heb , en enorm veel indruk heeft gemaakt is : Mensen zonder geld van Jan Mens.

In mijn kast staan : kookboeken , heel veel boeken over honden zowel over gedrag als over exterieur. Heel veel thrillers , en verder romans met dieren in de hoofdrol, maar ook andere romans , en wat heerlijke chicklit.
Ik denk dat de thrillers overheersen in mijn kast.
Ik sorteer op schrijver bij de thrillers , bij de andere boeken op grootte. 

Ik leen in principe geen boeken uit, alleen aan hele goede bekenden en dan nog incidenteel !

De 3 mooiste boeken in mijn kast zijn : 1 :Honden sterven steeds te vroeg van Jan van Rheenen , 2 :Kees de jongen van Theo Thijssen en 3 : Het verhaal van Edgar Sawtelle van David Wroblewski .

Als mijn kast vol is, maak ik er nog een plank bij ... dat is al ingecalculeerd !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten