donderdag 12 juli 2018

Wij verloten 5 keer Vonk! GESLOTEN

Deze maand verscheen het boek Vonk van Anita Terpstra. Bij binnenkomen van het boek, dook ik op mijn vaste leesstekkie en las het boek razendsnel uit. Zo totaal anders weer dan haar boek Anders of Samen, maar wederom een heel goed boek.

Waar gaat het over volgens de achterflap?
In de balletwereld vormen de Nederlandse Mischa en de Russische Nikolaj een beroemd droompaar. Het auto-ongeluk waarbij hun dochtertje om het leven is gekomen, lijkt hen nog dichter bij elkaar te hebben gebracht. Maar dan breekt er brand uit in het huis waar ze tijdelijk wonen. Mischa en Nikolaj overleven het vuur, maar liggen beiden met zware verwondingen in het ziekenhuis. Als de politie de brand onderzoekt, is al snel duidelijk dat deze is aangestoken. Het geluk van het danspaar blijkt niet meer dan een zorgvuldig geconstrueerde leugen. Mischa beschuldigt Nikolaj ervan de brand te hebben gesticht. Op zijn beurt beweert Nikolaj dat Mischa hem wil vermoorden. Wie van de twee spreekt de waarheid? En wie liegt?

Thrillerlezers mag Vonk vijf keer weggeven. Daar hoort dan een vraag bij en dat is de volgende: ik ben nogal lyrisch over het boek Samen wat de auteur hiervoor schreef. Ik dwong toen twee oudteamleden tot het lezen. In haar eindconclusie zegt Danielle dat ze geen keus heeft. Wat moet zij van zich zelf doen? Stuur jouw antwoord naar Thrillerlezersblog@gmail.com ovv Vonk.
Recensie Samen

Leuk is het als je lid van onze thrillerlezersgroep op facebook bent. Als je van thrillers houdt en graag nieuwtjes, interviews en eerlijk recensies wilt lezen, mag je onze groep niet missen. Lid kan je  HIER worden.
Actie delen is een extra lootje! Dat kan via onze communitypagina!

De actie loopt tot 21 juli.

2 opmerkingen: