woensdag 23 mei 2018

Tien keer Vogelvrij van Kasper van Beek te winnen

Wij mogen maar liefst tien exemplaren verloten van Vogelvrij van Kasper van Beek. Ik las het boek zelf al en het is een echt spannende  en  goed geschreven thriller.


Waar gaat vogelvrij over?

Het rustige leven van Olaf wordt op zijn kop gezet wanneer hij een groene envelop tussen zijn post vindt. In de envelop zit een foto van hemzelf, lachend aan de oever van een bevroren meer, met zijn armen om de schouders van een andere man. Hij herkent deze man niet en heeft geen enkele herinnering aan het moment waarop de foto is genomen. Nergens lijkt hij antwoorden te kunnen vinden, maar zijn argwaan wordt gewekt als zijn familie zegt dat het vast een grap is en dat hij de foto maar moet vergeten.

Samen met Mila, een collega die haar eigen redenen heeft om hem te helpen, begint Olaf aan een zoektocht naar de onbekende man op de foto. Het leidt hem van Amsterdam naar Helsinki, en de nachtmerries die Olaf in toenemende mate teisteren blijken verrassend dicht bij de waarheid te komen. Hoe meer Olaf en Mila ontdekken, hoe gevaarlijker de belagers worden die hen achtervolgen. Wie heeft de foto gestuurd en vooral: waarom?


Nu wat je moet doen om een exemplaar te winnen. Afgelopen week klaagde iemand dat je altijd zoveel moet doen. Wij vinden dat heel erg meevallen en denken dat lid zijn en een vraag beantwoorden best meevalt. Dus hup lees de voorwaarden en maak kans op 1 van de 10 exemplaren.


1. Natuurlijk ben je al lid van onze besloten facebookgroep. Maar heb je ook onze communitypagina al geliked (vind ik leuk)?

Dat kan hier!
2. Wij hadden onlangs een interview met de auteur van Vogelvrij (Dat kan je hier lezen ). Daarin vertelt hij over wat hij zijn zoon zal gaan voorlezen. Welke auteur noemt hij die op hem zelf ook indruk maakte vroeger? Stuur jouw antwoord naar Thrillerlezersblog@gmail.com ovv Vogelvrij.
3. Via de communitypagina kan je deze winactie delen en wij zien hem graag terug bij jouw pagina.

Succes!
6 opmerkingen: