maandag 28 mei 2018

Nieuwe Stephen King te winnen GESLOTEN

Het houdt niet op met leuke winacties. Elke keer als wij denken van nu doen we het eens rustiger aan, wordt er wel weer een leuke actie aangeboden.Dit keer kan jij de nieuwe Stephen King winnen!
Vet of vet?
Vet dus


Daar uit eerdere ervaringen bleek dat bij een Kingboek veel mensen meedoen (dus helaas een kleine kans, maar wie niet waagt), moet je nu in ieder geval lid zijn van onze facebookgroep Thrillerlezers! En je vindt de communitypagina van Thrillerlezers leuk (klik  'ik vind leuk' aan hier)

Extra kans (dus oplopend tot drie)maak je door:
-Het bericht te delen
-Hieronder te schrijven hoe graag je dit boek wilt en waarom
-Op de communitypagina een zogenaamde recensie te maken van thrillerlezers

En dan moet je ook nog een vraag beantwoorden (veel werk he) en dat is:
Noem 1 film die gebaseerd is op een boek van King. Stuur je antwoord naar Thrillerlezersblog@gmail.com ovv KingWaar gaat deze King over?
Wanneer het misbruikte en levenloze lichaam van een elfjarig jongetje wordt gevonden, wijzen ooggetuigen en forensisch materiaal onmiskenbaar in de richting van de populaire coach van het plaatselijke Little League-team. Maar de verdachte, die met groot machtsvertoon wordt gearresteerd, heeft een waterdicht alibi. Detective Ralph Anderson raakt na verder onderzoek ook overtuigd dat hij inderdaad buiten de stad was. Hoe kan hij dan tegelijkertijd op twee plekken zijn geweest?

15 opmerkingen:

 1. Hoe graag ik dit boek wil? Ik ben al jaaaaren bezig met mijn King collectie en deze mag hier zeker niet in ontbreken! Dankzij King kreeg ik de leesmicrobe en ik verslind zijn boeken stuk voor stuk! Zelfs meermaals ;-)
  Eén van mijn dromen is om King ook ooit echt te kunnen ontmoeten en hem te bedanken om mij die leuke microbe te geven. Mijn jongste zoontje is zelfs deels naar zijn zoon genoemd :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sander van Kerkoerle28 mei 2018 om 13:35

  King is een topschrijver waarbij ik meestal snel in het verhaal zit. Het zou top zijn deze te winnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Omdat ik een supergrote King fzn ben, mag dit boek zeker niet ontbrekenoon mijn mooie verzameling��

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een film gebaseerd op een boek van Stephen King is Thé Shining.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Stephanie Van Lieshout28 mei 2018 om 16:24

  Het nieuwste boek van mijn favoriete schrijver winnen? Heel graag!! Ik krijg dankzij hem al de kriebels bij dichte mist, B&B's/hotels, clowns, honden,... een nachtmerrie over een lange donkere schaduw kan daar ook nog wel bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Na Ogen van de draak nog geen andere King gelezen, dus dat wordt hoog tijd! Dit verhaal lijkt me zeker wat, dus hiermee wordt het een succesvolle-vervolg-kennismaking!
  Heleen van der Velde

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Voor me buuf doe ik mee. Die heeft op 1 na alles van die man. En deze dan nog niet. Cora

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nakita's library29 mei 2018 om 01:26

  Cool een nieuwe king!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoe graag? Dat is moeilijk uit te leggen. Ik verzamel zijn boeken en verslindt zijn verhalen. De schrijfstijl van Stephen King is geniaal! Ik zou heeeeeeeeeeeeeel graag dit boek aan mijn verzameling willen toevoegen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind vooral het idee dat de dader op twee plaatsen tegelijk is heel intrigerend. Hoe dan? Hoe brengt King dit straks geloofwaardig naar een einde?
  Ik hou van zijn manier van ontdekkend schrijven en ben ook heel benieuwd of het plezier dat hij ongetwijfeld had tijdens het schrijven te voelen is in de spanning die hij opbouwt. Dus ja, ik lees het boek heel graag!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik wil deze King heel graag winnen voor mijn vriendin Karien die er vreselijk blij mee zal zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het eerste wat in het oog springt is de geweldige cover!! Vet of vet? Ja heel erg vet! Een echte thrillerfanaat als ik wil deze gewoon lezen! Ik wil geen buitenstaander zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Sander van Kerkoerle6 juni 2018 om 11:57

  De cover is super. Vroeger veel De buitenstaander geweest, dus deze titel past wel bij mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dit zou echt zo leuk zijn om deze te winnen! Ik ben nog maar net King aan het ontdekken. Zou leuk zijn om deze te hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Het is van het gelezen dat ik een Stephen King gelezen heb, en toen was ik maar 16 jaar oud (dat is 20 jaar geleden dus), het wordt hoog tijd dus dat ik er nog is eentje lees, en over de buitenstaander heb ik niets dan goed gehoord, dus doe ik graag met deze wedstrijd mee om dit boek het mijne te maken :)

  BeantwoordenVerwijderen