dinsdag 27 maart 2018

Verwacht in april, deel 1

De maand april klopt alweer aan de deur en dat betekent? Eeen stapel nieuwe boeken die op uitkomen staan!
Hier volgt deel 1 voor jullie. Pak je blokje om weer nieuwe namen te noteren voor je NTL.


Op 10 april verschijnt eindelijk De dag van de doden, waar heel veel mensen naar uitkijken.

"De dag van de doden' is het achtste en laatste deel in de spannende Frieda Klein-serie van Nicci French.

Koop bij bol.comDe bladeren vallen van de bomen en in Londen waart een seriemoordenaar rond. In een winkelstraat in het noorden van de stad crasht een op hol geslagen auto, de man achter het stuur blijkt al een week eerder te zijn vermoord. Op Hampstead Heath brandt een vuurstapel, in de vlammen ligt het volgende slachtoffer.

Het aantal doden neemt snel toe, maar het politieonderzoek loopt vast: het is duidelijk dat de dader een spel speelt. Voor deze onconventionele moordenaar dient elk lijk slechts als boodschap aan één vrouw. Psychoanalytica Frieda Klein is namelijk ondergedoken, en iemand is naar haar op zoek. Wanneer het duel tussen Frieda en haar aartsvijand Dean Reeve uiteindelijk zijn climax bereikt, kan slechts één van hen het overleven…


Al acht jaar lang wordt Frieda Klein achtervolgd door Dean Reeve. In de literaire thriller "De dag van de doden' gaat ze voor het laatst de confrontatie met hem aan. De Frieda Klein-reeks van Nicci French is een van de bestverkochte thrillerseries van Nederland.




Op 13 april Klein Klein kleutertje van Arldige
Vroeg in de ochtend wordt het lichaam van een vrouw gevonden. Ze ligt half op de autoweg en het lijkt een tragisch ongeluk. Als Helen Grace op de plaats des onheils arriveert is het voor haar meteen duidelijk dat het om een koelbloedige moord gaat. Maar waarom deze vrouw – een liefhebbende echtgenote en zorgzame moeder – het slachtoffer is, is een raadsel.

Niet veel later wordt er in het winkelcentrum een apotheker gedood, terwijl hij nog klanten in zijn zaak had. Waarom worden er getuigen levend achtergelaten door de moordenaar? Helen moet al haar kennis van het misdadige brein in de strijd gooien, wil ze achter de identiteit van de dader komen voordat er nog een slachtoffer valt. En als ze zelf het volgende doelwit lijkt, wordt de zaak alleen maar persoonlijker…



Koop bij bol.com




Op 12 april Stad van de eeuwige nacht

FBI-detective Aloysius Pendergast is terug! Stad van de eeuwige nacht van Preston & Child, het zeventiende deel in de Pendergast-serie, is nog spannender dan De verborgen kamer.

Het begint met een fanatieke speurtocht naar Grace Ozmian, de vermiste dochter van een tech-miljardair. Eerst vermoedt de NYPD dat de mooie en roekeloze Grace, die geregeld in de tabloids staat, simpelweg weer in een wild avontuur verzeild is geraakt. Maar de zaak draait 180 graden als het lichaam van de jonge vrouw wordt gevonden in een verlaten pakhuis in Queens, en haar hoofd nergens te bekennen is.
Koop bij bol.comLuitenant Vincent D'Agosta en special agent Pendergast worden op de zaak gezet en al snel raken ze in het vizier van een tegenstander die het hart van de stad bedreigt. Pendergast zal alles op alles moeten zetten om deze gevaarlijke vijand te ontmaskeren – laat staan om het te overleven…



Op 16 april De minnaar
Koop bij bol.com
Na Misstap is De minnaar de nieuwe bestseller van Jet van Vuuren!

Als het levenloze lichaam van de bejaarde Charlie Meijer onderaan de trap van haar woning in Amsterdam wordt gevonden, wijst niets op een onnatuurlijke dood. Er wordt verondersteld dat Charlie na een duizeling van de trap is gevallen.

Haar kleindochter Dottie denkt daar anders over. Zij kan zich niet voorstellen dat haar levenslustige oma zomaar onwel is geworden en vermoedt dat er sprak is van een misdrijf. Daarin blijkt zij echter de enige. Totdat ze op de uitvaart een paar geheimzinnige mensen uit het verleden van haar oma ontmoet van wie ze het bestaan niet kende...






Op 26 april Casa Ibiza

Op moment van deze Verwacht schrijvend is er nog geen info aanwezig over de inhoud van het boek. Nu kunnen we er wel een beetje naar raden. Een vrouwspersoon gaat op zomervakantie naar het mooie eiland Ibiza. Tijdens 1 van de populaire feesten verdwijnt de beste vriendin. Zij gaat op zoek waar de vriendin is gebleven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten