maandag 29 januari 2018

Winnaar BESTE thriller

Sterre Carron was dit weekend zeer prettig verrast met het winnen van de Gouden lettervreter ( whats in a name zeggen we dan), welke prijs door een boekenblog genaamd Perfecte buren is bedacht. Deze prijs won zij in de categorie Thriller voor Puta haar laatste boek.

De vijf beste thrillers volgens de lezer van dat blog dan natuurlijk zijn:
1e plek = 'Puta' - Sterre Carron - Witsand Uitgeverij
2e plek = 'Echo' - Tamara Geraeds - Kabook Uitgevers
3e plek = 'Verminkte toekomst' - Melissa Skaye - LetterRijn
4e plek = 'Het Dossier' - Anya Niewierra - B for Books en 
'Prooi' - Lydia van Houten - Kabook Uitgevers

Het blog had helaas juist van de winnaar (nog) geen recensie geschreven, dus daar uit citeren kan niet. Het boek is echt gekozen door de gewone lezer. Op nummer twee eindigde Echo van Tamara Geraerds. Een boek wat een van onze recensenten met twee kraaien beoordeelde.
recensie echo

Een opvallende lijst met de beste thrillers van het afgelopen jaar. Benieuwd welke van deze boeken ook op de prijs der prijzen staat: de Gouden Strop.
Maar een leuk initiatief in bloggersland om in 2017 opeens met een stel elk zijn eigen prijs op te zetten. Het is natuurlijk voor de lol en hoeveel het zegt of je de Gouden kameleon won bij Miepleescorner of de plastic korset bij Bettiethrillerboekjes.. dat maakt weinig uit. Iedereen vindt het  leuk te winnen. Dus van harte gefeliciteerd Sterre Carron. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten