maandag 13 november 2017

Simone van der Vlugt verfilmd










Er gaat een dramaserie Lois gekomen en die is gebaseerd op de boeken van Simone van der Vlugt.Deze schreef een serie van drie delen waarin Lois de hoofdrol speelt.Pas in het najaar van 2018 zal de serie op tv te zien zijn op NPO1.

De succesvolle boeken Aan niemand vertellen (2012), Morgen ben ik weer thuis (2013) en Vraag niet waarom (2014), uitgegeven door Ambo Anthos, vormen de basis van deze serie. De opnames staan gepland voor februari 2018 en spelen zich voornamelijk af in Alkmaar, de thuisbasis van hoofdpersonage Lois. De hoofdrollen zijn nog niet bekend gemaakt. Altijd spannend wie de echte hoofdrol van Lois gaat spelen, want de boeken kunnen daarna niet meer gelezen worden zonder die persoon voor je te zien. Jammer dat een van de leukste actrices al de hoofdrol in Flikken speelt. 

Van de drie boeken zijn al in totaal 340.000 exemplaren  verkocht. Simone is nauw betrokken bij de totstandkoming van het script vertelde zij. Zij vindt het een hele eer dat er een dramaserie gemaakt gaat worden op haar boeken gebaseerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten