vrijdag 13 oktober 2017

Volgende maand de nieuwe Robotham

Van zulk nieuws word ik zelf dan heel erg blij. Ik ben namelijk een echte fan van Michael Robotham zijn boeken. Ik las ze vanzelfsprekend allemaal en kijk reikhalzend uit naar Verwachting.
Waar gata Verwachting over
 Twee vrouwen, twee geheimen, één gedeelde wens.
Michael Robotham is terug met de meesterlijke psychologische thriller Verwachting.
Het leven dat ze wil, is niet van haar.
Agatha en Meghan zijn allebei zwanger en leven in dezelfde stad. Maar dat is dan ook het enige dat hen bindt. Meghan leidt haar perfecte leven met liefhebbende man en prachtige kinderen, terwijl Agatha na een zware werkdag wanhopig bij de telefoon zit te wachten op een berichtje van haar vriend, de vader van haar aanstaande kind.
Toch worden de beide vrouwen vriendinnen en steunen ze elkaar tijdens hun zwangerschap. Terwijl Agatha een leven verzint dat mooier is dan de werkelijkheid, is ook Meghan niet zo perfect als ze lijkt; ze probeert zaken geheim te houden voor haar man. Al snel zullen de levens van de twee vrouwen op een gevaarlijke manier met elkaar verknoopt raken, tot er geen weg terug meer is


De Australische journalist Michael Robotham (1960) reisde jarenlang de wereld rond en maakte reportages voor diverse kranten en tijdschriften. Van zijn hand verschenen de zeer succesvolle thrillers De verdenking, Het verlies, Nachtboot, Gebroken, Zeg dat het je spijt, Door mijn ogen, Leven of dood en Sluit je ogen. Zijn werk is bekroond met de Ned Kelly Award.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten