woensdag 25 oktober 2017

In het vizier van karen Rose

Titel: In het vizier
Auteur: Karen Rose
Uitgeverij: Fontein
Publicatiedatum: september 2017
Aaantal pagina's: 447


Achterflap
Openbaar aanklager Kristen Mayhew heeft een geheime aanbidder die haar brieven stuurt en die precies lijkt te weten wat ze denkt en waar ze is. Behalve een stalker is hij ook levensgevaarlijk, want hij heeft zich ten doel gesteld criminelen te vermoorden die Kristen niet veroordeeld heeft kunnen krijgen. Maar het gevaarlijkste is dat hij Kristens diepste geheim kent. Een geheim dat haar er tot nu toe van weerhield in te gaan op de avances van Abe Reagan, de rechercheur die haar bijstaat sinds ze doodsbedreigingen ontving. Terwijl een seriemoordenaar steeds gruwelijker te werk gaat, ontwikkelt zich een gepassioneerde relatie tussen Kristen en Abe, zelfs nu de moordenaar uit is op vergelding en Kristen zijn doelwit is.


Mening
Het verhaal is zo goed geschreven door Rose dat je bijna zelf continu de raspende adem voelt van de moordenaar die de openbaar aanklager in de gaten houdt. Deze Kristen heeft nogal wat meegemaakt in haar verleden wat haar vormde tot de vrouw die zij is.
Het werk als openbaar aanklager stelt haar teleur,want het gaat niet zo ideaal als ze zou willen. Er worden misdaders vrij gelaten die juist voor een lange tijd opgeborgen hadden moeten worden.
Maar dan kom geheel onverwachts hulp uit onbekende hoek.Wat je je als lezer afvraagt is of Kristen zelf ook gevaar loopt? Deze spanning stuwt het willen doorlezen op.
Gelukkig bestaan de boeken van karen Rose altijd uit een enorme laag romantiek en daar komt Abe, de held. Hij zal haar wel beschermen. Is Abe wie je denkt dat hij is? Er bloeit een roamnce op.

In het vizier is een echte Karen Rose. Je krijgt wat je wil, als je in haar boeken begint.  Spannend, ontroering en vooral ook een  flinke laag romantiek cq erotiek. De personages roepen door de beschrijvingen emoties bij je op en je leeft met ze mee. Zo zelfs dat je soms ontroerd raakt in het verhaal.
Een echte vrouwenthriller pur sang. Je houdt er van, zoals heel veel vrouwen of je gruwt er van. 

Plot 4
Spanning 4
Orginaliteit 3,5
Leesplezier 4

Vier kraaien voor deze romantische thriller van Karen Rose

Geen opmerkingen:

Een reactie posten