maandag 30 oktober 2017

Deel 1 met boeken van november

Wat komt er allemaal in november uit? Veel, te veel... De lijstjes voor Sint of de kerstman kunnen opgesteld. En onder de boeken staat een Bol comlinkje. Als je die aanklikt kom je direct in Bol en als je dan besteld, krijgt Thrillerlezers een klein bedragje. Doen wij dan weer wat leuks mee voor jullie.

  Op 1 november Loes den Hollander met Onderuit gehaald

Het gezin Fortuin, vader Martijn en dochters Wieke en Sigrid, heeft al zware stormen moeten doorstaan als Freddy, de tweede vrouw van Jerome en de stiefmoeder van zijn dochters, verdrinkt in het zwembad bij hun vakantiehuis. Ze maken de afspraak te zwijgen over de ware toedracht van het ongeluk. Maar zeven jaar na die verschrikkelijke nacht wordt duidelijk dat iemand die twijfelt aan hun verhaal de waarheid wil achterhalen. Ongeacht welke prijs daar voor betaald moet worden. Koop bij bol.com





Op 2 oktober James Patterson met De zestiende verleiding

Koop bij bol.comRuim een jaar geleden had detective Lindsay Boxer het leven waar ze altijd van droomde, met een prachtig kindje en een geweldige man. Ook met haar carrière ging het goed: samen met haar man Joe wist ze de misdadiger op te pakken die met een bom vijfentwintig mensen ombracht. Maar Joe bleek geheimen voor haar te hebben en ze durft hem nog steeds niet volledig te vertrouwen. Terwijl de rechtszaak tegen de bommenlegger begint, worden de inwoners van San Francisco getroffen door onverklaarbare hartaanvallen. Linsday Boxer moet zichzelf een haar man in de rechtszaak verdedigen en een dodelijke samenzwering voorkomen, voordat zij zelf wordt veroordeeld.



Moord om de hoek van Vera Stupenea op 2 oktober

Een gemoedelijk provinciestadje is in rep en roer wanneer de zestienjarige Sophie zelfmoord pleegt en zij via een briefje haar lerares Jonna de schuld geeft van haar wanhoopsdaad. Maar wanneer ook de buurvrouw van Sophie levenloos wordt gevonden, twijfelt rechercheur Pieter Gravemaker aan de zelfmoord van Sophie. Hij gaat op zoek naar de waarheid en ondervraagt de aantrekkelijke Jonna. Al snel bloeit er iets tussen de rechercheur en de verdachte. Maar wanneer Jonna's zoontje wordt ontvoerd, lopen de spanningen hoog op. Koop bij bol.com




Verminkte toekomst van Melissa Skaye op 2 november

De moeder van Sanne Philips verdwijnt spoorloos als haar dochtertje nog maar tien jaar oud is. Sanne groeit op bij haar grootouders en kiest later voor het beroep van rechercheur, mede ingegeven door die eerdere verdwijning. Vierentwintig jaar later ontvangt Sanne een envelop met daarin de ketting die ze haar moeder kort voor de verdwijning gaf. Op advies van paragnost Will de Jager duikt ze in het verleden en daarbij stuit ze op een hele reeks verdwenen jonge vrouwen. Het onderzoek dat volgt, levert in eerste instantie meer vragen dan antwoorden. Leeft Sannes moeder nog? Waar is ze dan al die jaren geweest? Wie heeft de ketting verstuurd? Een melding over mogelijke kindermishandeling en een nieuwe vermissing van een vrouw, slokt bijna alle tijd van de rechercheur op. Sanne zet haar zoektocht door en wordt daarbij geholpen door haar collega Luca Borra en paragnost Will.


Op 2 november Winterwereld van Linda van Rijn

Tijdens het jaarlijkse vriendenweekend doet Lara een vreselijke ontdekking. Boos en verdrietig verdwijnt ze in de ijskoude nacht. Als Lara uren later nog niet terug is, wordt voor het ergste gevreesd. 

Lara van Dam verheugt zich op een knus winterweekendje met haar vriendengroep. Ze hebben een huisje gehuurd en er zijn geen andere plannen dan eten, drinken en bijkletsen bij de open haard. Maar het weekend loopt totaal anders als Lara er op de eerste avond achter komt dat haar vriend Yves is vreemdgegaan met haar vriendin Rianne, die ook mee is. Lara is woedend en wil naar huis, maar zonder rijbewijs en openbaar vervoer komt ze niet ver. Boos en verdrietig gaat ze dan maar een eind wandelen, het donkere en ijskoude bos in.
Wanneer Lara niet terug komt in het huisje worden de vrienden ongerust. Yves gaat zoeken, evenals Ruben, Elke en Caroline, de oudere zus van Lara. En ook Rianne gaat in de winternacht op zoek in de hoop dat Lara haar excuses zal aanvaarden. Maar als de volgende morgen zowel Yves als Rianne niet zijn teruggekeerd in het vakantiehuisje, en ook Lara van de aardbodem lijkt verdwenen, is iedereen in rep en roer. 
Koop bij bol.com





Op 3 november Blijf rustig van Maile Melody

Blijf rustig van Maile Meloy is een ijzersterke, psychologische thriller over de nachtmerrie van iedere
ouder: wat als je kind opeens verdwijnt? Voor de liefhebbers van Paula Hawkins en Ruth Ware.

In een opwelling besluiten Liv en Nora met hun gezinnen op een cruise naar de Cariben te gaan. De vakantie begint perfect: iedereen geniet van de luxe op het schip en van het mooie weer. Maar tijdens een stop in Costa Rica gaat het mis. De mannen gaan golfen, de vrouwen naar het strand met de kinderen. Liv doezelt wat in de zon en Nora flirt met de gids. En opeens zijn de kinderen weg… 

Een familiecrisis in een warm vakantieland die genadeloos onder je huid kruipt. Wat zou jij doen? Meloy combineert een uitzonderlijk schrijfniveau met een commerciële plot die klinkt als een klok. Niet weg te leggen!
Koop bij bol.com



Nachthandel van Lee Child op 7 november

Jack Reacher maakt een wandelingetje in een stad in de Amerikaanse Midwest. In de etalage van een
pandjeshuis valt zijn oog toevallig op een sierraad, een kleine damesring van de militaire academie West Point. Wie zou van zoiets afstand doen? Jack Reacher gaat op zoek naar de eigenaresse en laat zich niet dwarsbomen.

Lee Child is de internationale bestsellerauteur van de Jack Reacher-serie. Daarvoor ontving hij in 2013 de prestigieuze Diamond Dagger Award. Het negende boek One Shot (Voltreffer) en het negentiende boek Never go back (Ga nooit terug) zijn verfilmd met Tom Cruise in de hoofdrol.

Koop bij bol.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten