donderdag 9 februari 2017

Vergaderen en lezen met Daniëlle

Mijn week heeft in grote lijnen bestaan uit vergaderingen, bijeenkomsten en besprekingen. Als OR-lid van DSM Geleen, mijn werkgever, hebben we af en toe een bijeenkomst waarbij alle OR-leden van DSM Nederland bij elkaar komen. Deze keer reisden we af naar Papendal, de dochterorganisatie van het NOC*NSF. Dinsdag was de aftrap en waar we vervolgens van de ene vergaderruimte naar de andere vergaderruimte verhuisden.
Workshops over WOR, assertiviteit in een vergadering, conflictbehandeling en mindperformance kwamen voorbij.
Een kookworkshop met als doel gezond eten (alsof we daarop zaten te wachten, not) en als afsluiting heerlijk aan de bar wat sparren met de andere OR-leden. En dit de volgende dag op herhaling.


Gelukkig vond ik tussen deze hectiek een mooi plekje in een hoekje om me snel even terug te trekken in mijn nieuwe boek. Witte Raaf van Bram Dehouck lag in mijn handen. En als ik je ga vertellen hoelang ik hier al om had zitten zeuren.....had hem al in Antwerpen bij de boekenbeurs willen kopen. Dus vanaf dat moment stond hij op mijn lijstje. Maar nu eindelijk dan, ik kon beginnen. En sjee wat had ik al snel een bloedhekel aan die Nick Farkas! Helaas werd mijn lezen dan toch aldaar verstoord en moest het boek weer aan de kant. Nu inmiddels wel al aan het einde toegekomen en tja ik denk dat ik me teveel had verheugd en dan valt het soms wel eens een beetje tegen. Recensie verschijnt binnenkort op onze website.


Oh ja en daar lag nummer twee van mijn lijst (ja, ik heb ze genummerd gekregen in welke volgorde ik moet lezen :-)). Of zou ik toch stiekem beginnen aan nummer drie. Drie is het boek Syrië zien en sterven, ben niet zo een liefhebber van die Oostbloklanden oorlogsboeken maar het is een relatief dun boekje, 270 bladzijden en als ik dan naar nummer twee kijk, het boek Bling Bling met een pagina-aantal van maar liefst 527, nou dan wordt het kiezen er niet makkelijker op. Dus de oplossing gewoon in allebei begonnen. In de hoop dat ik ze voor het einde van de week allebei uit heb.

Diamonds are a girls best friend ...


Daniëlle

Geen opmerkingen:

Een reactie posten