dinsdag 24 januari 2017

Loes den Hollander stapt over naar De Crime Compagnie

Zojuist plaatste De Crime Compagnie het volgende bericht op Facebook: 


Loes den Hollander stapt over naar De Crime Compagnie
De Crime Compagnie is blij en vereerd thrillerauteur Loes den Hollander in haar fonds te mogen verwelkomen. Den Hollander debuteerde tien jaar geleden bij Karakter Uitgevers met haar thriller Vrijdag die meteen een bestseller werd. In de afgelopen succesvolle jaren verschenen ruim 25 titels van haar hand en zijn in totaal meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht. Ook schreef zij in 2013 de geschenknovelle voor de Maand van het Spannende boek.

Sinds mei 2015 geeft De Crime Compagnie de ebooks van Loes den Hollander uit en nu komen daar dus ook de papieren boeken bij. 
Uitgever/Eigenaar Ilse Karman: “Loes past als geen ander in ons fonds van met name vrouwelijke thrillerauteurs. Karakter heeft Loes heel succesvol als merknaam in de markt gezet en wij hebben er veel zin in om haar trouwe schare fans uit te gaan breiden met nieuwe lezers.”
In juli zal haar nieuwste thriller Onderuitgehaald bij De Crime Compagnie verschijnen. Loes den Hollander neemt ook haar backlist mee naar haar nieuwe uitgeverij.

Beiden gefeliciteerd namens Thrillerlezers!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten