zondag 2 oktober 2016

Verwacht in oktober (deel 3)

De klokkenluider - John Grisham (verschijnt 25 oktober 2016)
Advocate Lacy Stolz werkt al tien jaar voor de Florida Board on Judicial Conduct. In al die tijd hebben slechts twee van haar zaken ertoe geleid dat rechters uit hun ambt werden gezet, in beide gevallen vanwege onbekwaamheid.
Maar dan wordt Lacy benaderd door de geroyeerde advocaat ‘Rick’. Hij zegt een corrupte rechter in Florida te kennen die grote sommen geld heeft verduisterd. Het is een zaak die de klokkenluider miljoenen dollars beloning zal opleveren. Maar voor de advocaat die deze zaak op zich neemt, zal het zeer gevaarlijk kunnen worden. Levensgevaarlijk…
Nieuwsgierig? Bekijk het boek hier op Bol.com!


Winterzon - Linda van Rijn (verschijnt 27 oktober 2016)
Herman en Ineke van Heesch nemen hun kinderen en kleinkinderen mee naar de winterzon in verband met hun 40-jarige huwelijk. De relaxvakantie eindigt echter in een nachtmerrie! Als schoonzusjes Amber en Sophie naar een cocktailparty gaan op het strand, gaat het er wild aan toe. De vrijgevochten Amber voert de normaal zo rustige Sophie het ene drankje na het andere. Sophie gaat helemaal los op de dansvloer én gaat in op de avances van een charmante Antiliaan. Aan het eind van het feest, is Sophie alleen nergens meer te vinden. Als blijkt dat ze niet in bed is beland van de knappe Antiliaan en niet meer thuiskomt, gaan alle alarmbellen af. 
Nieuwsgierig? Bekijk het boek hier op Bol.com!


Over de grens - Michael Connelly (verschijnt 13 oktober 2016)
Rechercheur Harry Bosch is net weg bij de LAPD als zijn halfbroer, advocaat Mickey Haller, zijn hulp inroept. Een vrouw is op brute wijze vermoord en het bewijs wijst in de richting van een cliënt van Haller. Maar Mickey is er zeker van dat het doorgestoken kaart is. Bosch wil eigenlijk niet werken voor de verdediging maar hij neemt de zaak toch aan. Hij wil zelf ook antwoorden hebben: als het Hallers cliënt niet was, wie dan wel? Geholpen door zijn voormalig collega Lucy Soto begint Harry te graven. Hij komt al snel uit binnen de politiemacht zelf. Maar de moordenaar op wie Harry jaagt, is zelf ook aan het jagen... op hem. 
Nieuwsgierig? Bekijk het boek hier op Bol.com!


Duivelspact - Loes den Hollander (verschijnt 28 oktober 2016)
Marijn Bentink van Heemstede denkt haar leventje helemaal op orde te hebben: genoeg geld, gezond en hartstikke gelukkig. Net als je denkt dat het allemaal wel heel lekker loopt, bewijst het noodlot het tegendeel. Het lukt Marijn om de zwartste dag die zij meemaakte te verwerken en een plaats te geven. Dan meldt zich iemand die haar iets vertelt wat alles in een ander daglicht plaatst. Vanaf dat moment speelt er in haar leven maar één belangrijke vraag: gaat ze voor wraak of voor vergeving? Ze maakt een keuze. Met alle gevolgen van dien. 
Nieuwsgierig? Bekijk het boek hier op Bol.com!


De levenden en de doden in Winsford - Hakan Nesser (verschijnt 11 oktober 2016)
Op een avond in november arriveert de mysterieuze Maria in het pittoreske Engelse plaatsje Winsford. Ze betrekt er voor zes maanden een afgelegen cottage. Haar enige voornemen is om haar geliefde hond Castor te overleven. Gaandeweg blijkt dat ze vreselijke geheimen met zich meedraagt. Wat gebeurde er dertig jaar geleden in Marokko? Waar is haar echtgenoot? Voor wie rent ze weg?
Nieuwsgierig? Bekijk het boek hier op Bol.com!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten