vrijdag 23 september 2016

Spannend aftellen met Anja Feliers, deel 5

Vrijdag 23 september 

Bij het wakker worden, voel ik hoe moe ik ben. Het was bijna twee uur toen ik vannacht mijn bed inkroop en vanmorgen rinkelde mijn wekker om kwart voor zes weer ongenadig hard. Ik hijs me uit bed want ik mag me niet overslapen. Tijdens de voormiddag geef ik immers les en mijn leerlingen wachten op me. 

Namiddag heb ik een afspraak met Kristof Hayen, radio-dj bij Nostalgie, een groot radiostation in Vlaanderen. Sylvie, mijn hoofdpersonage in Kwijt, is eveneens radio-dj en tijdens het schrijfproces stond Kristof me bij wat research betreft. Ik ben zelfs op bezoek mogen gaan in de prachtige Nostalgiestudio in Antwerpen. Kristof zal woensdagavond ook aanwezig zijn. Samen bespreken we vanmiddag het sofagesprek dat we tijdens mijn boekpresentatie zullen houden. 

Daarna rijd ik door naar Bilzen voor een afspraak met bibliothecaris Jannie Nijs (zie foto). Hij zal woensdag de hele avond alle sprekers voorstellen en helpt me nu met alle voorbereidingen. Ik ben erg blij met Jannie. Hij denkt met me mee hoe we deze avond prachtig vorm zullen geven en op het einde van het gesprek voel ik me gerust gesteld dat alles goed zal komen. 

In de late namiddag bel ik met een van de hoofden van Radio Nostalgie. Samen bespreken we hoe we de komende weken via de media promotie voor Kwijt zullen voeren. Het was een aangename en rijke babbel.  

Nu voel ik me uitgeput. Het was een lange maar wel vruchtbare dag. Toch ga ik proberen dit weekend wat rustiger aan te doen. Mijn energielevel is behoorlijk gedaald en er komen nog een paar zware weken. Dat wordt dus batterijen weer opladen. En daar begin ik vanavond al mee. Ik kook lekker niet maar ga een lekkere hap afhalen en dan languit de bank op. Filmpje op en even verstand op nul. Klinkt erg goed! 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten