woensdag 28 september 2016

Marja West schreef Spin-off van Uitgeteld.... voor ons....


 

'In die kelder daar liggen klantendossiers, stapels klantendossiers van patiënten van uw ex-man, en van zijn voorganger. Uw ex springt nogal ruimhartig om met zijn beroepsgeheim, moet u weten. Dat vind ik niet zo'n leuk trekje van hem. En nu liggen al die dossiers daar gewoon voor het oprapen. 

Zo begint Ontspoord 
Voor wie Uitgeteld (Ambo|Anthos, april 2015) heeft gelezen zijn dit bekende woorden. Irene Albeda, de vrouw die, 'cliché, vind je niet?', door haar man aan de kant is gezet voor zijn secretaresse krijgt hier zijn patiëntendossiers in de schoot geworpen dankzij Esther van Nuenen, de hoofdpersoon uit Uitgeteld. En Irene heeft daar zo haar eigen ideeën over, want kunnen deze dossiers haar niet terugbrengen naar Aerdenhout? Weg van de keuken/zit/slaapkamer die ze nu bewoont in Santpoort Noord? En hoe kan die Esther van Nuenen haar daar bij helpen? 

Vanaf 22 oktober is in zes afleveringen het verhaal van Irene Albeda te lezen op www.thrillerlezers.nl. Ontspoord is een spin-off van Uitgeteld. 

Uitgeteld is verkrijgbaar bij de boekhandel (als de voorraad op is kan hij besteld worden), via de internetboekhandel en (gesigneerd) via www.marjawest.nl/bestellen.html. 

Marja West is de auteur van Uitgeteld (Ambo|Anthos april 2015) en Echte barkeepers heten Henk (Ambo|Anthos april 2016). Zij werd geboren in Bakkum (NH) en studeerde rechten. Na jarenlang over de wereld gezworven te hebben is zij nu neergestreken in het Reestdal, het grensgebied tussen Zuidwest-Drenthe en Overijssel. Haar boeken zijn gelardeerd met zwarte humor en worden vergeleken met het werk van Roald Dahl. 
Momenteel schrijft zij aan haar derde boek en is zij bezig met een luisterboek in opdracht. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten