donderdag 15 september 2016

Leesclub Het isolement van Chantal van Mierlo

In 'Het isolement' van Chantal van Mierlo raakt Razvan na een avond uit in Amsterdam geobsedeerd door Coco. Hij heeft na een moeilijke jeugd zijn weg gevonden in de internetcriminaliteit en gebruikt zijn kennis van cybercrime om haar te isoleren. Hij plundert Coco's bankrekening, hackt haar webcam en haar social media en zet haar hele leven op zijn kop. Door toedoen van deze catfish raakt ze steeds verder in de problemen, en ze wordt opgevangen door een vriend. Samen proberen ze de identiteit van haar online stalker te onthullen. Maar kan ze haar vriend vertrouwen? 'Het isolement' van Chantal van Mierlo leest als een spannende film. De twee vertellers zetten je constant op het verkeerde been. 'Het isolement' is Chantal van Mierlo's tweede thriller, eerder verscheen 'De nummers'.

Dit boek kwam enkele maanden geleden uit, maar soms verdient een boek gewoon meer aandacht. Daarom gaan we het met tien lezers lezen en onze mening geven. 

De leesclub bestaat de volgende punten:

  •  Je wordt lid van een aparte facebookgroep met de andere deelners en de schrijfster van het boek
  • Om die reden moet je tijdelijk bevriend zijn met de begeleider van de leesclub, anders kan je niet toegevoegd worden. Ook ben je op die manier bereikbaar via pb bij eventuele vragen.
  • Je neemt actief deel en dat doe je door het invullen van de 5 onderdelen, waar je vertelt wat je van de omslag vindt, wat je opvalt tijdens het lezen, hoe je mening na het lezen is, het stellen van een vraag aan de schrijver en tenslotte maak je een recensie waarbij je tips krijgt als je dat fijn vindt.
  • Je hebt krijgt de  tijd om het boek in drie weken te lezen. Graag willen wij uiterlijk vier weken na start het eindverslag online zetten. Dus heb jij de tijd om een boek in die tijd te lezen?


Meldt je dan aan als je graag mee wilt doen! Doe dat alleen als je interesse in het boek hebt en niet alleen omdat je graag een gratis boek wil. We draaien zeer regelmatig leesclubs en er zal voor ieder zijn smaak boeken voorbij komen.
Het maildres is Thrillerlezersblog@gmail. Graag even in de onderwerpregel vermelden dat het om Het isolement gaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten