maandag 8 augustus 2016

Winactie met Het mysterie van de 100...

Onze Danielle las onlangs het boek van Het mysterie van de 100. De schrijver Rob Bakker stelt een winexemplaar beschikbaar die hij persoonlijk voor de winnaar zal signeren.
Waar gaat Het mysterie van de 100...over?

De christenen in het Oosten staan onder druk. Als uiting van solidariteit zal een missieschip vanuit het Oosten de Donau en de Rijn afvaren naar Nijmegen, waarbij priesters uit Oost en West aan boord zullen komen om gezamenlijk de Vierdaagse Mis bij te wonen van de 100ste Vierdaagse. Een Nederlandse Foundation is financier van dit mooie initiatief. Echter: niemand weet dat deze Foundation de dekmantel is van een terroristische organisatie, die een aanslag beraamt met de codenaam Operatie Saladin. Het brein achter Operatie Saladin is De Pers: een internationale terrorist, voorheen Talibanstrijder en nu bankier van terreurorganisaties. Voor eigen gewin wil hij een grote diamanten ring veilen die hij als Talibanstrijder buit heeft gemaakt. Inspecteur Van Dorp krijgt al snel lucht van de zaak en komt op het spoor van opmerkelijke geldtransacties. Voor hij het weet wordt Van Dorp meegesleurd in een achtbaan van ontwikkelingen die gaan van internationale terroristenbestrijding en een spectaculaire diamantenroof in Frankrijk, tot de zorg om de veiligheid van de Vierdaagsewandelaars.

Kans maken op dit gesigneerde boek? Dan mag je de volgende vraag beantwoorden:

De hoeveelste editie van de Vierdaagse speelt een rol in het boek? Misschien wordt het gokken makkelijker na het lezen van onderstaande recensie?

Recensie Het mysterie van de 100...

Het antwoord mag je sturen naar: Thrillerlezersblog@gmail.com

1 opmerking: