vrijdag 15 juli 2016

Win Zwart Bloed van Shirley- Ann

Wie had dat ooit kunnen denken dat onschuldige dagdromerijen zouden kunnen leiden tot een serie gruwelijke gebeurtenissen in en rond Rotterdam. Anne in ieder geval niet! Vanaf het moment dat Anne de aantrekkelijke Dion de Winter ontmoet, verandert haar leven drastisch. Hoe komt het dat hij zoveel van haar weet? Wat wil hij van haar?? Zijn je dagdromen privé, of loert er iemand mee naar je diepste geheimen en verlangens? Monsters bestaan. Niet alleen in films of televisieseries. Ze zijn alleen niet zo makkelijk te herkennen, want ze zien er uit als jij en ik. Anne ondervindt dit aan den lijve in dit spannende verhaal 'In Mist Gevangen'.

Shirley-Ann is zondag jarig en vindt het leuk om eens wat te geven ipv te ontvangen. Ook via onze facebookgroep geeft ze een hardcover weg van Zwart bloed in mist gevangen.
Het enige wat je hoeft te doen is onder de actie op de facebookpagina van Thrillerlezers! te zetten dat je mee wilt doen en waarom.
Dat het leuk zou zijn als je ook haar facebookpagina Zwart bloed zou liken is een aardigheidje naar de schrijfster toe, maar is niet verplicht.

2 opmerkingen:

  1. Geweldig spannende en originele serie, goed geschreven. Kan niet wachten op het volgende deel. zeker net zo verslavend als de Harry Potter serie.

    BeantwoordenVerwijderen