zaterdag 2 juli 2016

Verwacht in juli - deel 2

Strijdpunt - Tom Clancy (verschijnt 15 juli 2016)
De Special Forces van het Amerikaanse leger staan bekend om hun gespecialiseerde training en moed achter de vijandelijke linies. Maar er is een groep die nog geheimzinniger en nog dodelijker is. Een groep die bestaat uit de meest gevreesde mannen van deze planeet: de soldaten van het Ghost Recon team.
Als de Amerikaanse ambassadeur van Colombia is ontvoerd, vecht het Ghost Recon team zich door hordes rebellen heen om de man te redden. Maar tijdens hun missie ontdekken ze een nieuwe groep fundamentalistische moslims die wordt gesteund door Zuid-Amerikaanse drugskartels en rebellen.
Het echte doel van de groep is veel angstaanjagender: de controle over de knelpunten in de Indische Oceaan en het stoppen van de oliehandel. Dit kan miljarden betekenen voor Zuid-Amerika, maar het zal ook zorgen voor economische chaos in de rest van de wereld.
Terwijl de soldaten van het team hun prooi achtervolgen, komen ze er echter al snel achter dat hun echte vijand zich nog moet openbaren...
Nieuwsgierig? Bekijk het boek hier op Bol.com!


Spervuur - Chris Ryan (verschijnt 4 juli 2016)

Bij de Syrisch-­Iraakse grens wordt een Britse gijzelaar onthoofd door IS-­terroristen. De terrorist die het zwaard heeft gehanteerd wordt direct na de executie bij een gemaskerd figuur gebracht. Deze mysterieuze man, die De Kalief wordt genoemd, wordt behandeld met een mix van angst en respect. In Nigeria worden de Britse ambassadeur en zijn jonge assistent ontvoerd. Een SAS-­team met Danny Black wordt ingezet om ze te vinden. Als ze gevangenen ontdekken die zijn geïnfecteerd met een dodelijk virus, realiseren ze zich dat Boko Haram en IS samenwerken aan een wereldwijde bio-terroristische aanval. Het team moet de aanval zien te voorkomen en De Kalief ontmaskeren voordat de dodelijke ziekte te dicht bij huis komt. 
Nieuwsgierig? Bekijk het boek hier op Bol.com!



Zusjes - Chevy Stevens (verschijnt 4 juli 2016)
De zusjes Jess, Courtney en Dani Campbell wonen op een afgelegen boerderij in Canada. Het is een hard leven, vooral omdat ze uit de buurt moeten blijven van hun driftige vader. Op een nacht loopt een ruzie uit de hand en de zussen slaan op de vlucht. Als hun auto pech krijgt vragen ze hulp aan twee mannen in een klein stadje, maar dat is het begin van een nieuwe nachtmerrie. Achttien jaar later wonen ze onder andere namen in Vancouver. Wanneer een van de zussen vermist wordt, wordt duidelijk dat het verleden hen heeft ingehaald, en dat ze niet nog een keer kunnen vluchten.
Nieuwsgierig? Bekijk het boek hier op Bol.com!


Als de dood spreekt - Kathy Reichs (18 juli 2016)

Forensisch expert Temperance 'Bones' Brennan werkt met tegenzin samen met amateurdetective Hazel 'Lucky' Strike. Strike is gestuit op een geluidsfragment, waarop de stem van de drie jaar eerder ontvoerde tiener Cora Teague te horen is. De botten van Cora zouden volgens Strike al in het laboratorium van Bones moeten liggen. Maar klopt die conclusie wel?
Op zoek naar antwoorden in de mysterieuze zaak komt Bones terecht in wereld vol duistere geheimen en gevaarlijke overtuigingen. En al snel wordt haar duidelijk dat het niet bij één dode zal blijven... Kan Bones de waarheid boven tafel krijgen voor het te laat is? 
Nieuwsgierig? Bekijk het boek hier op Bol.com!


Drie minuten - Roslund & Hellstrom (verschijnt 1 juli 2016)
Ex-crimineel Piet Hoffmann is op de vlucht voor zijn Zweedse verleden. In Colombia begint hij een nieuw leven. Ogenschijnlijk als persoonlijk beveiliger van de beruchte guerrillero El Mestizo, in werkelijkheid als infiltrant voor de Amerikanen, die strijden tegen de drugskartels. Hij is de beste infiltrant die ze ooit hebben gehad. Maar dan gaat het gruwelijk mis. De Amerikanen publiceren een dodenlijst. En ook Piet staat erop ...
Nieuwsgierig? Bekijk het boek hier op Bol.com!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten