donderdag 21 juli 2016

De vakantiekoffer van Olga Hoekstra

De koffer in

Een echte verre vakantie zit er voor ons niet echt in, dit jaar. Ik heb net vier maanden 'vakantie' gehad (zwangerschapsverlof) en met zo'n kleintje op reis, is niet iets wat ik graag zou doen. Nee, de familie Hoekstra doet deze zomer ontzettend hip een 'Staycation'.
Een koffer heb ik niet nodig om me te verplaatsen van de kamer, via het kinderpoedelbadje naar de veranda. Een dienblad wel. Liefst met een ijskoude, droge witte wijn, een lekker kaasje en een boekje. Hoewel ik de afgelopen maanden amper aan lezen ben toegekomen, op een paar romannetjes na, hoop ik deze zomer de draad weer op te pakken. Ik heb dan ook een modelbaby geworpen, die slaapt en lacht en een fles drinkt om vervolgens te poepen en weer keurig te gaan slapen. Echt, volgens 'het boekje', deze!

Maar goed. Wat staat er bij mij op de leeslijst en wat raad ik jullie aan om op te pakken, deze zomer? Ikzelf ben erg benieuwd geworden naar 'Het Smelt' van Lize Spit. Marketing heeft z'n werk gedaan, want iedere ochtend als ik op het station ga om naar mijn 'day job' af te reizen, zie ik allemaal reclameborden voor dit boek. Ook ben ik erg benieuwd naar 'Scoop' van Iris Houx, een debutant die ik al een tijdje volg op Twitter. Haar tweets maken me al aan het lachen, dus ik hoop dat ik van een heel boek niet meer bij kom.

Waar ik ontzettend naar uitkijk, is naar 'onze' eigen Tinteling Romance bundel 'Liefde op Lowlands'. De bundel verschijnt 13 augustus en gaat over een Nederlandse band die op Lowlands gaat optreden. Ieder bandlid heeft zijn of haar eigen, romantische, verhaal. De verhalen lopen in elkaar over. Een onwijs leuk project om aan mee te werken, samen met Lily Frank en Roos Hart, de auteurs. Weinig thriller, maar wel genoeg, euh, spanning, zo u wilt. Zeker geschikt voor een zwoele zomeravond, voor de tent. Of erin!

Deze zomer werk ik lekker verder aan de afronding van Zomer, mijn derde New Adult. En dan is het herfst, vallen de blaadjes weer van de bomen en wordt het tijd om Oogst te schrijven. Het vervolg op Dodenweg en Nevel. Oei... Gelukkig heb ik nog de hele zomer de tijd om een passend einde te bedenken voor Thomas en Fleur!

Ik wens iedereen een heerlijke, ontspannen en zonrijke zomer.
Vergeet niet goed te smeren ;).


2 opmerkingen:

  1. Hello every body my name is Synder Anderson I just want to share my experience with the world on how Lord Alika help me, I got my love back and saved my marriage… I was married for 3 years with 1 kid and we lived happily until things started getting ugly and we had fights and argued almost e very time… it got worse at a point that he filed for divorce I tried my best to make him change his mind & stay with me because I love him so much and don’t want to lose him but everything just didn’t work out… he moved out of the house because it was a rented apartment and still went ahead to file for divorce… I pleaded and tried everything but still nothing worked. The breakthrough came when someone introduced me to this wonderful, great spell caster who eventually helped me out… I have never been a fan of things like this but just decided to try reluctantly because I was desperate and left with no choice… He did special prayers and used his power… Within 4 days my husband called me and he said he was sorry for all the emotional pains he had cost me, moved back to the house and we continue to live happily and our kid is happy too and we are expecting our second child… and my Husband also got a new job and our lives became much better web:http://lordalikaspelltemp8.wix.com/http I have introduced him to a lot of couples with problems across the world and they have had good news..contact him on lordalikaspelltemple@yahoo.co.uk or +2348072718865. web:http://lordalikaspelltemp8.wix.com/http




    BeantwoordenVerwijderen
  2. zegt je man ineens dat hij wil scheiden en wil je dat jullie teruggaan naar toen er nog liefde in de familie was? Zoek dan niet meer, want Dr. Ayo, de geweldige spreukgebruiker, is degene voor jou. Van beroep ben ik bankier, toen mijn huwelijk van 7 jaar crashte, brak dit echt mijn hart en beïnvloedde het zelfs mijn baan omdat ik altijd aan het denken was en me niet concentreerde. Ik hou echt van mijn man, dus ik zoek naar manieren die ik kan gebruiken om hem terug te krijgen na ongeveer 5 maanden gescheiden te zijn geweest. Ik kwam een ​​getuigenis van een man tegen die zei dat hij een baanpromotie kon krijgen met de hulp van de geweldige betoveraar Dr. Ayo, dus nam ik zijn contact op en nam contact met hem op, ik legde hem huwelijksproblemen uit en hij verzekerde me dat het goed zal komen beter voor mij, maar ik heb enkele dingen verteld die gedaan moeten worden om mijn doel te bereiken, ik volgde zijn instructies en vandaag leef ik weer gelukkig met mijn man, hij is echt een geweldige man en gezegend door zijn goden. Neem contact op met Dr Ayo voor levensproblemen op zijn Viber- of WhatsApp-nummer: +2347055691377 of e-mail: drayospell@gmail.com je zult er geen spijt van krijgen hem te ontmoeten.

    BeantwoordenVerwijderen