maandag 25 juli 2016

De vakantiekoffer van Mel Wallis de Vries

Ik ga op reis naar Zuid-Frankrijk en neem mee...

Mijn man en mijn drie kinderen! Hierdoor staat de rest van de lijst er eigenlijk voor spek en bonen bij, want daar heb ik door deze drie kinderen geen tijd meer voor haha. Maar ik zou er niet aan moeten denken om zonder mijn lieve schatten op vakantie te gaan.

De VakantieBieb-app! Ideaal voor kinderen die zich vervelen, en je hoeft geen koffers vol met boeken mee te zeulen! Een probleempje: mijn kinderen hebben de VakantieBieb al ontdekt, dus ik ben bang dat ze alle boeken al hebben gelezen voordat de vakantie echt begonnen is.

Woordenboek Nederlands-Frans. Het zou leuk zijn om dit jaar eens wat meer te kunnen zeggen dan: ‘Bonjour, une baquette s’il vous plaît!’


Mijn hardloopschoenen (nu niet allemaal gaan lachen, hè?). Het moet er eindelijk maar eens van gaan komen… In gedachten zie ik mezelf langs blauwpaarse lavendelvelden rennen, soepel over bergen klimmen, en kilometers zwemmen door het azuurblauwe zeewater. In de praktijk zal ik vooral op terrasjes zitten ;-)

Een paar leesboeken! Ik heb Mea Culpa cadeau gekregen, dus dit boek gaat zeker mee. En ik heb nog twee andere boekenplekjes in mijn koffer over. Dus wie een leuke tip heeft… roep maar, heel graag zelfs! Ik hou van spannende boeken :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten