donderdag 28 juli 2016

De vakantiekoffer van Linda Jansen

Waar ga je heen op vakantie?
Nadat we drie jaren achtereen in Zo wel Italie, Spanje en Frankrijk noodweer hadden getroffen tijdens de zomervakantie besloten we vorig jaar het eens te “proberen” in eigen land, erger kon het tenslotte niet worden na al die regen, onweer, hagelstenen, windhozen etc. 
Twee weken Domburg. En…we hebben heerlijk genoten. Oké, de eerste week lag onze grote bungalowtent meer plat dan rechtop. Aan zee waait het altijd over maar toen even niet…komt nooit voor, werd er geroepen! Uhuh, geeft niks wij zijn zoals ik al zei héél wat gewend. De 2e week was formidabel! Zon…zee…lange zwoele zomeravonden…bbq…. spelen….zeskamp…voetbaltoernooi….mama en papa met de voetjes omhoog en lekker lezen… Want als de kinderen het naar hun zin hebben…..jawel….dan….precies!
Daarom was er dit jaar geen enkele discussie en werd er unaniem gekozen voor Domburg! En dus hobbelen we dit wederom naar de Nederlandse kust… nu hopend op twee van die geweldige weken! Maar stormharingen behoren inmiddels standaard tot onze campinguitrusting! Ik heb er zin in!!!
Welke boeken gaan er mee?
Het boek : Ga hosselen van Jeanine Schreurs! Ik heb al eerder aangegeven dat ik van alles door elkaar lees  en dus niet vast zit aan een specifiek genre. Ben zo benieuwd!! De insteek van het boek intrigeert me. Ik denk dat ik er nog eens wat van opsteek!
Verder wil ik het boek Maestra lezen…tja…ik lees zo veel verschillende recensies, dat het me toch heel nieuwsgierig maakt!
Zeezicht van Linda van Rijn neem ik ook mee het maakt me ook erg nieuwsgierig! En het is wel toepasselijk voor mijn stekkie.
Welk boek raad jij aan:
Tja….ten eerste natuurlijk Boven Water, hahaha! En verder……. Ontspullen van James Wallman…. Het is geen spannende thriller maar net zoals het boek “Ga Hosselen” maakt het je wakker en laat het je zien hoe moeilijk het we onszelf (onnodig) maken in het leven…. Ik vrees dat áls we allemaal een beetje gaan ontspullen en hosselen….we bijna geen vakantie meer nodig hebben! Hahaha!!
Maar tot die tijd….wens ik iedereen een geweldige vakantie toe!

Liefs Linda Jansen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten