woensdag 4 mei 2016

Verwacht (laatste deel)

Verloren dochter - Helen Fitzgerald (verschijnt 12 mei 2016)
Wanneer Leah en haar geadopteerde zusje Su samen op vakantie naar Mallorca gaan om het behalen van hun middelbare schooldiploma, keert alleen Leah daarvan terug. Haar ijverige, intelligente zus Su blijft weg, vernederd en bang: er staat een video online waarop ze dronken seksuele handelingen verricht in een nachtclub. En iedereen heeft die gezien. Hun moeder Ruth, een succesvolle rechter, is woedend. Hoe kon dit gebeuren? Hoe krijgt ze de mannen die misbruik hebben gemaakt van haar onschuldige dochter achter de tralies? Welke rol heeft Leah gespeeld? En lukt het Ruth om haar dochter te vinden als Su niet gevonden wil worden? 
Nieuwsgierig? Bekijk het boek hier op Bol.com!


Vermist - Ellen de Vriend (verschijnt 20 mei 2016)
Karen is een aantrekkelijke journaliste van in de dertig en woont met haar man, rijschoolhouder Joost Roelink, en dochter Melissa in Zeeland. Op een dag die als alle anderen begint, raakt Joost vermist. Het is een mysterie wat er met hem is gebeurd.
De politie probeert Karen in eerste instantie af te wimpelen met het verhaal dat mannen wel eens vaker niet thuis komen en dat Joost waarschijnlijk ergens in de kroeg is blijven hangen. Maar als de dagen verstrijken, begint de nachtmerrie dat Joost mogelijk helemaal niet meer terugkomt steeds meer werkelijkheid te worden. Vlak nadat Karen de schokkende ontdekking doet dat er 50.000 euro verdwenen is van de zakelijke rekening van de rijschool, vinden een paar wandelaars de verlaten auto van Joost...
Nieuwsgierig? Bekijk het boek hier op Bol.com!



Vrees het duister - Becky Masterman (verschijnt 20 mei 2016)
Ex-FBI-agente Brigid Quinn is beschoten, gestoken en als lokaas gebruikt voor een seriemoordenaar. En haar training en instinct konden haar altijd redden. Maar nu, terwijl ze het rustiger aan wil doen, wordt ze weer bedreigd en is het gevaar veel dichterbij dan ze denkt... 
Nieuwsgierig? Bekijk het boek hier op Bol.com!






Zusje vermist (young adult) - Sophie McKenzie (verschijnt 3 mei 2016)
Op een zonnige dag gaat Lauren met haar achtjarige zusje Madison naar het strand. Daar verdwijnt Madison. Lauren raakt totaal in paniek. Hoe moet ze dit haar ouders vertellen? Moet ze de politie toch inlichten? En waarom overkomt het juist Lauren, die ooit op dezelfde plek werd ontvoerd? 
Nieuwsgierig? Bekijk het boek hier op Bol.com!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten