zaterdag 9 april 2016

In de brievenbus: Nora Roberts met De obsessie


In de brievenbus viel het nieuwste boek van Nora Roberts. Voor de liefhebbers van romantische thrillers en zoals iedereen bijna wel weet, maak je mij daar totaal niet blij mee. Gelukkig heel veel mensen wel, o.a ons teamlid Lydia. Dus Lydia mag aan de bak binnenkort...

Naomi verloor haar onschuld op de avond dat ze haar vader het bos in volgde. Toen ze het meisje bevrijdde dat ondergronds gevangen zat, onthulde ze de gruwelen die haar vader beging en maakte ze hem voor altijd berucht. Sindsdien torst ze de daden van Thomas David Bowes met zich mee. 

Nu is Naomi een succesvol fotografe en heeft ze een plek gevonden waar ze zich thuisvoelt. Het is een groot oud huis dat opgeknapt moet worden, duizenden kilometers bij iedereen die ze ooit heeft gekend vandaan. Naomi zocht eenzaamheid, maar de vriendelijke inwoners van Sunrise Cove betrekken haar telkens bij hun gemeenschap รข€“ vooral de resolute Xander Keaton. 

Naomi merkt dat haar verdedigingslinie afbrokkelt en diep in haar hart heeft ze altijd verlangd naar menselijk contact. Maar de ervaring leert: haar verleden is nooit verder weg dan een nachtmerrie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten