woensdag 9 maart 2016

De leesweek van Lydia

Bredase Heintje
Terwijl ik mijn stukje schrijf regent het natuurlijk weer. 
Bah, ik hou er echt niet van. Ik kijk uit naar het voorjaar, wanneer de vogels weer gaan fluiten op de vroege ochtend. Ik ben echt een liefhebber van de natuur en kan echt genieten als ik zie dat een merel weer takjes en andere bruikbare materialen uit onze tuin haalt. Ook de koolmees kwam afgelopen week even vast inspectie doen in het nestkastje. 
Nu ziet de tuin er maar saai uit, dus van mij mag de lente komen.  Alles weer in bloei. En natuurlijk heerlijk wandelen en even weer aan mijn conditie werken .
Maar ik denk maar zo "Na regen komt zonneschijn". Ook heb ik mij even bezig gehouden met het interview voor het topic "Hoe is het met ........." Ik kan jullie nu alvast verklappen: het wordt interessant. 
En dan natuurlijk wat heb ik allemaal gelezen de laatste tijd of wat ik ga lezen.
Mijn recensie van Nachtblauw van Simone van der Vlugt  staat inmiddels op het blog. Ik kan zeggen dat was voor mij echt een pareltje. Toen ik het boek uit had, wist ik niet hoe snel ik op de site van ECI moest komen om ook haar eerder verschenen historische romans aan te schaffen.  Het lijkt me mooi om de serie compleet te hebben. Jacoba en Rode sneeuw in december zijn opnieuw uitgebracht in dezelfde stijl als De lege stad en Nachtblauw.  

Toen heb ik het thrillerdebuut van Tess Franke gelezen; over een succesvolle advocate die behoorlijk wat meemaakt.
Het verhaal speelt zich af in Amsterdam. Ik kan weer een punt doorstrepen op mijn thrillerchallenge. Ik heb al 6 punten inmiddels afgevinkt. 
Mijn volgende boek wat ik heb uitgelezen is Glashard van Corine Hartman. Glashard is het tweede deel van de Jessica Haider serie. Ik heb nog drie delen te gaan ; een heerlijk vooruitzicht. Ik hou wel van deze serie. En dan ligt mijn volgende boek ook al klaar van J.D Robb Vermoorde liefde .
Ik ben nog niet zover maar het begint goed . J.D Robb is het pseudoniem waaronder Nora Roberts politieromans schrijft. Er zijn al behoorlijk wat thrillers verschenen onder deze naam. Dus ik prijs me gelukkig, want ik kan vooruit. 

En wat mijn volgende boek wordt dat weet ik nog niet. Maar ik denk dat het een boek gaat worden voor de volgende topic van Hoe is het met .......
Dus ik hoef me echt niet te vervelen. 
Ik kan voorlopig vooruit !

Nou dit was het alweer en een fijne leesweek toegewenst 

Tjuus groetjes Lydia 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten