maandag 7 maart 2016

Bredase boekhandel valt in de prijzen

Als Bredanaar ben je trots als het goed gaat met jouw favoriete boekhandel Buitelaar op de Grote markt. Vorige week won Buitelaar de Shoppen'Retail Award. Ook zijn ze genomineerd voor de Breda Pluim. Een in mijn stad bekende prijs.
De Shoppen Retail Award zijn bedoeld als stimulans en erkenning voor ondernemers die een belangrijke bijdrage leveren aan Breda en omgeving.
Toen helaas het filiaal van Polare in het centrum de deuren sloot, opende men twee jaar later Buitelaar. Op de beste locatie van Breda natuurlijk. De Grote Markt is een mooie plek met de terrasjes voor de deur. 
Maar het belangrijkste is dat de winkel een goed gesorteerd assortiment heeft. De voor mij belangrijke thrillerhoek is uitgebreid en heeft niet alleen de top tienboeken. Ook de Young Adulthoek is uitgebreid. En als je vragen hebt, wordt je vriendelijk geholpen. Een winkel waar ik graag kom.
Halverwege maart wordt De Pluim bekend gemaakt. Een ondernemer mag bij winst zichzelf een heel jaar de meest gastvrije ondernemer van Breda  noemen. Allerlei zaken in Breda zijn vooraf aan de uitreiking door een mystery guest bezocht.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten