vrijdag 5 februari 2016

Leesweek Amanda

Wat las ik deze week?
Nou, mijn moeder ligt nog in het ziekenhuis, maar hoe het traject verlopen zal, verandert met de dag. Die artsen overleggen niks en doen maar een dotje. Van communicatie hebben ze echt nog nooit gehoord. Het is alleen zo jammer dat de patient hier de dupe van is! Klachtenformulier ligt al klaar…

Verder kreeg ik vanavond te horen dat ik mijn toets van 3 weken geleden gehaald heb! Wow! Die had ik niet zien aankomen. Door al dat gedoe met mijn moeder bijna niet aan leren toegekomen en ben er daarom ook ingestapt van: we zien het wel! Als ik hem niet haal heb ik een goede reden. Blijk ik een 6,6 te hebben! De vlag mag uit! Weer wat afgestreept.

Ow ja, wat heb ik gelezen.. Ik heb De redding van Jayne Ann Krentz uitgelezen. Leuk boek voor tussendoor. Geen super spannend boek, meer een spannende roman. Maar als je daar van houdt wel echt een leuk boek. Verhaal zit goed in elkaar en leuke personages. Recensie komt binnenkort op het blog.
Nu bezig in Richting het kwaad van Viveca Sten. Mijn eerste boek van haar, maar het leest heerlijk! Erg spannend en heel actueel allemaal.
Tijdens kerstmis wordt er een stoffelijk overschot gevonden bij een hotel. Diep verborgen en bevroren, de vrouw ligt onder een dik pak sneeuw. De politie staat voor een raadsel wat haar is overkomen. De vrouw blijkt een bekende journaliste te zijn die spraakmakende reportages heeft gemaakt, ook in het buitenland. Zou het hier wat mee te maken hebben? Of toch om het voogdijschap van haar dochter die nu bij haar ex woont?
Ik ga gauw verder in het boek! Recensie volgt zo snel mogelijk.

Over 11 dagen krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huisje! Zo spannend! Heb er echt zin in. Lekker de open haard aan, boekje erbij en een wijntje.. Of een lekker warm bad met dat wijntje en boek. Komt helemaal goed! Van het weekend eens druk inpakken.

Tot volgende week en een heel goed weekend! Veel leesplezier allemaal!

Groetjes,

Amanda

Geen opmerkingen:

Een reactie posten