woensdag 13 januari 2016

Leesweek van Ink , week 2

We starten dit weekend The Reading Challenge van Thrillerlezers. Er staan 30 categorieën waar een boek voor gekozen moet worden.
Het team gaat proberen aan het eind van het jaar alle 30 volbracht te hebben.
Natuurlijk lees ik veel meer boeken dan 30 stuks.
Ik lees heerlijke boeken aan het begin van 2016.
Het debuut van Diana Van Hal De verzamelaar was de eerste knaller. Zeer verrast door deze schrijver. Het minpunt wat ik had, zal in deel twee niet terugkomen. Ik liep in het begin wat aan tegen de staccato zinnen. Maar het boek is serieus een aanrader om een nieuw talent te leren kennen. Binnenkort een actie trouwens op ons blog.
Daarna werd ik helemaal verpletterd door weer een debuut: Trudi Rijks met De weg van het water. Wat baalde ik toen het boek uit was. Eindelijk weer eens een echte literaire thriller. Prachtige zinnen die een origineel verhaal vertellen.
Vandaag houden we een Trudi Rijksdag (mooi woord zo Rijksdag) met een interview, duorecensie en natuurlijk een winactie. Ik zeg: meedoen!
Het boek zorgde er voor dat ik het hokje kon afvinken van de literaire thriller.


Ik lees nu een jeugdthriller (weer iets om af te vinken)van Margje Woodrow Kater. Margje hoort bij de categorie Mel Wallis de Vries en Helen Vreeswijk
Goed dus!
Oh ja en ik las Medicijn van Ingrid Oonincx vast vooruit, want hij komt eind van de maand pas uit! Een boek wat ik zo uit had. Interessant onderwerp over een bepaald medicijn wat gemaakt is om niet oud
te worden. Binnenkort gaan de freule en ik naar de boekpresentatie. Enneh een vinkje in het hokje van een boek van iemand die een deel van jouw naam heeft of waar jouw naam in het verhaal in voorkomt. 

Maaaaar eerst een heerlijk vooruitzicht om aanstaande zaterdag bijna het hele team te zien en Sterre Carron en Linda Jansen weer te ontmoeten.
Gaat een keileuke middag worden op de Grote Markt.
Maar nu de hoogste tijd voor een kommetje van mijn perfect gelukte tomatengroentesoep. Dankzij mijn teamlid Karin heb ik opeens heerlijke soep leren maken. Zo zie je dat het best ook wel eens niet over boeken gaat...Soms...


Tot volgende week, Ink

Geen opmerkingen:

Een reactie posten