vrijdag 15 januari 2016

Leesweek twee van 2016 Amanda

De tweede leesweek van Amanda

Nou, een heftige week achter de rug. Zelf geveld door de griep, heb ik afgelopen weekend mijn moeder naar het ziekenhuis moeten brengen.. Zware longontsteking en hartritmestoornissen. Stress alom dus. Antibiotica lijkt nu eindelijk aan te slaan, na 3 verschillende te hebben geprobeerd. Dus nu maar hopen op een stijgende lijn. Het blijft wel dagelijks afreizen naar het ziekenhuis, maar dat is gelukkig maar 10 minuutjes rijden!
Daarnaast ook eigenlijk heel druk met studeren en projecten afmaken, tijd te kort eigenlijk! Die toets dat wordt een drama vrees ik, kan mij slecht concentreren hierop. Maar nu genoeg gezeurd!

Mijn leesweek, zoals in de vorige week aangegeven was ik Karen Rose met Op de hielen aan het afronden. Die is uit, heerlijk boek! Daarna begonnen in Mara, die was ook in 2 dagen uit, leest super vlot. Mijn recensie hiervan heeft al op het blog gestaan met een leuke reactie van Sterre!

Hierna begonnen in Azerty van Sandra J. Paul, Vlaamse auteur waarvan mijn recensie over Het Eiland al op het blog heeft gestaan. Dit was een Young Adult, Azerty is een thriller met een paranormaal-tintje. In Azerty wordt er een jongetje, Marijn, van 8 ontvoerd door een vrouw die ervan overtuigd is dat het haar overleden zoontje is. Hij weet te ontsnappen. Dan zijn we heel veel jaren verder en leeft Marijn nog steeds in angst en als een kluizenaar. Hij en zijn broer krijgen te horen dat ze een grote erfenis van een oud-oom hebben ontvangen, dit is het begin van een reeks dramatische gebeurtenissen…
Het verhaal las lekker, niet altijd even spannend, maar naar het einde toe toch verrassend. Recensie volg nog op het blog.

Net te horen gekregen dat ik een hele reeks leesvoer krijg van Ink, maar ik ga vandaag eerst starten in Medicijn van Ingrid Oonincx voor mijn duorecensie met Miriam. 28 januari ga ik samen met Ink naar de boekpresentatie van dit boek, leuk! Ben benieuwd naar het verhaal achter het niet ouder worden. Ik hoop hier dit weekend wel een eindje in te komen en daarna ga ik mij eens wagen aan Piep zei de muis! Deel 1, Iene miene mutte, vond ik een spannend boek en ben erg benieuwd naar dit tweede deel.


Nou, dit was het weer voor deze week, ik ga gauw verder aan de studie! Iedereen veel leesplezier en tot volgende week maar weer!

Groetjes,


Amanda

Geen opmerkingen:

Een reactie posten