zaterdag 30 januari 2016

Corina haar doe - en leesweek

Goededag allemaal weer,

Ja hoor daar zijn we weer! Heerlijk weekje gehad ook weer. Niet zoveel gedaan; beetje werken, beetje bankhangen en aanverwante zaken.
Dat ik in het vorige stukje schreef dat ik bepaalde boeken zou gaan lezen, maar dat liep zo als wel vaker compleet anders. Mede mogelijk gemaakt door ons lieftallig opperhoofd die opeens bedenkt dat Crienus wel even dat en dat boek even snel kan lezen ter recensie.
En wie ben ik dan om nee te zeggen.
Dus ik las afgelopen week "Langzaam, sterf langzaam" en heb een begin gemaakt van de recensie. Ik vind hem lastig te recenseren, want het is op zich een goed boek, maar wel vaak rommelig en van de metaforische hak op de tak. Maar de ontknoping was verrassend doch iet wat langdradig. Recensie zal uiterlijk zaterdag in de mailbox van Inkel vallen en dan zien jullie hem vanzelf op het blog verschijnen.

Ook heb ik een begin gemaakt in het "messen" boek. Kan er niet heel veel over zeggen nog, want na 12 blz is er weinig mening te vormen.
We gaan het wel zien en natuurlijk krijgen jullie daar mijn mening ook over te horen.

"De fotograaf van Auswitch" staat in het andere genre op de reader en die schijnt heel aangrijpend te zijn inclusief beeldmateriaal... ik ben benieuwd.

Tja en wat heb ik verder gedaan wat het vermelden waard is? Eerlijk gezegd niet zo heel veel.
Beetje gelachen om mensen die kippensoep bestellen en het dan raar vinden dat er kip in zit want ze zijn vegetarisch... tja.....
Dat is net zo iets als een kaas-tosti bestellen als je geen kaas lust.

Nou ja tot volgende week mensjes, misschien heb ik dan wat meer te melden.

Corina

Geen opmerkingen:

Een reactie posten