vrijdag 29 januari 2016

Amanda's leesweek

Mijn leesweek

Nog steeds geen hele volle leesweek. Mijn moeder ligt nog steeds in het ziekenhuis en we hebben te horen gekregen dat ze nog 3 tot 6 weken antibiotica moet slikken. De longontsteking is nog steeds niet over en heeft ervoor gezorgd dat er een abces in de long zit wat eerst weg moet. Eerder gaan ze geen pacemaker plaatsen. Ze mag dus nog vrolijk 3 tot 6 weken in het ziekenhuis blijven!



Ik heb de afgelopen week Medicijn van Ingrid Oonincx uitgelezen. Deze had ik ontvangen als proefleesexemplaar van de uitgever. Mirjam en ik hebben er een duo recensie van gemaakt, zij was ook één van de gelukkige. Onze recensie heeft al op het blog gestaan. Helaas viel het boek Medicijn wat tegen doordat er wel heel erg veel toevalligheden in voorkomen. Vandaag (donderdag 28-01) is de boeklancering van Medicijn in Tilburg. Eigenlijk was het de bedoeling dat ik hier samen met Ink naartoe zou gaan, maar helaas waren we beide verhindert. Ink ligt met een zware griep onder de dekens en ik had vanmiddag een gesprek in het ziekenhuis omtrent mijn moeder. We vinden het beiden enorm jammer dat we dit moeten missen, we hadden er graag bij willen zijn.

Na Medicijn uitgelezen te hebben ben ik begonnen in De redding van Jayne Ann Krentz. (Nog noooooit van gehoord!) Schijnbaar zijn haar boeken te vergelijken met de boeken van Nora Roberts maar hier heb ik ook nog niks van gelezen, dus ik heb geen vergelijkingsmateriaal. ;-) Ik ben ondertussen op de helft van het boek, het leest lekker vlot. Voor zover ik het kan inschatten is het een romantische thriller.
Het verhaal gaat over Lucy, zij kwam vroeger vaak bij haar tante Sara in Summer River. Hier heeft ze Mason ontmoet, een jonge knul van 19 jaar die zich opwerpt als haar beschermengel. Nadat haar tante Sara omkomt bij een auto-ongeluk keert ze, 13 jaar later, terug naar het kleine plaatsje. Lucy is de erfgename en bij het opknappen van het huis doet ze een lugubere ontdekking. Uiteraard ontmoet ze Mason ook weer na die 13 jaar die zij is weggeweest. Samen gaan ze op onderzoek uit wat er 13 jaar geleden is gebeurd en naar het auto-ongeluk van haar tante.


Ik hoop dit boek van het weekend uit te lezen, ik moet vandaag en morgen eerst mijn laatste stageverslagen afschrijven, want ik heb aanstaande maandag mijn eindbeoordeling! :-O
Verder ben ik bezig in een proefdruk van een nieuwe thriller van Melissa Skaye, maar hier mag ik lekker niks over zeggen! :-P
Iedereen alvast een heel fijn (lees)weekend en tot volgende week!



Groetjes Amanda

Geen opmerkingen:

Een reactie posten