maandag 21 december 2015

Win Gerechtigheid van Mark van Dijk

Een drinkende vader, een liefdeloze moeder, een verongelukt zusje en een vriend met losse handjes. Daisy Guldemondt heeft het niet makkelijk. Op haar 26ste heeft ze al onvoorstelbaar meer meegemaakt dan een ander in heel leven. Het geluk lijkt haar eindelijk toe te lachen als ze op een dag een aanzienlijke som geld in de schoot geworpen krijgt; het is het begin van Gerechtigheid. 

Mark van Dijk bracht onlangs zijn nieuwe boek Gerechtigheid uit. In een zeer mooie uitvoering, waar ik in ieder geval helemaal verlekkerd naar heb zitten kijken qua omslag en print brengt Van Dijk een spannende roman waar een vrouw gerechtigheid zoekt op wat haar allemaal overkomen is.

Mark van Dijk stelt drie exemplaren beschikbaar voor thrillerlezers. Heb jij zin in Gerechtigheid, moet je antwoord geven op de volgende vraag:

Noem een titel van een vorig boek van deze schrijver. Mail je antwoord naar Thrillerlezersblog@gmail.com

Let op: deze actie wordt ook in de facebookgroep Thrillerlezers! gezet. Wie deze actie daar deelt, heeft een extra lootje in de pot zitten. Deel je hem vaker op jouw tijdlijn levert dat weer een extra lootje op. Twitteren mag ook, als je dan even @Thrillerlezers erbij zet.

Ik zeg: tijd om weer eens een nieuwe schrijver te ontdekken!


2 opmerkingen: