donderdag 19 november 2015

Wat leest en doet Kat?

Hola!
Soms lees je drie boeken in één week. Soms doe je langer dan een week over één boek. Zo ook nu.
Na Schakels, wat een goed boek was dat, ben ik begonnen in Op een ochtend van Virginia Baily. Aspect oorlog dus een duo van Corina en mij gaat dit worden. Dat het verhaal goed is maar de schrijfstijl….het wordt beter, ik ben nu over de helft, maar er zijn stukken dat ik denk waar zit ik en er na een halve bladzijde achterkom ow daarrr.
John Grisham De verdediging ligt pronkend op me te wachten maar ik ga na deze eerst beginnen in Schaduwkant. Deze verrassing kreeg ik in Breda van Da Inkel in mijn handen gedrukt. Ik ben echt gek van verhalenbundels dus wat een kadootje deze, ik kan niet wachten.
Over Breda gesproken. Ik ging met de auto, gas erop en rondom tien reed ik een gezellige straat binnen. Dingdong en na een heerlijke begroeting van de beesten en Ink zelf gingen we eerst ff gauw bakkie doen. Om vervolgens Crien van het station te gaan halen. Bevreesd checkten we onze WhatsApp. Niet verslapen? Goede station uitgestapt? Jaaaaa hoor daar is ze!!
Het trio is compleet, hoppetee terug naar Murphy en Krelis. Om een lang verhaal kort te maken, we kletsten tot 16 uur onafgebroken, genoten van een heerlijke lunch en zelfgemaakte zalmhapjes en cake. Dat Ink nog met aardig wat hapjes bleef zitten ook.. We bleven maar kijken in de boekenkast van Ink en we wisselden natuurlijk onderling weer boekskes uit. Dat ik erg blij ben met mijn gesigneerde Schakels!  Crien wist ternauwernood de trein terug te halen, never a dull moment haha, mien god wat een toer de stress en rond half zeven ’s avonds reed ik weer onze eigen Drentse dam op. ( en hoezo rijden mensen lekker 100 links terwijl je 120 mag en 140 wil???)
We teren weer heerlijk op een dag vol lol en vandaag? Leestijd. Ik duik mijn boek weer in, omdat het kan en mag van mezelf vandaag J
Tot volgende week!
Groet Karin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten