donderdag 19 november 2015

De man van Venus van Daniel Meyer

Spannende ‘nederwiet’-thriller  ‘De man van Venus’:  Er ontstaat onrust in de drugswereld wanneer de cannabis indica wordt gekruist met de vrouwelijke zaden van de cocaplant

Vandaag is het boek De man van Venus van Daniël Meyer verschenen. In deze ‘nederwiet’-thriller vertelt Daniël zijn verhaal over Venus, de nederwiet-variant met de eigenschappen van cocaïne die een bedreiging vormt voor de huidige spelers binnen de drugswereld. Een killer app in de wereld van de drugshandel en een business opportunity voor grote en kleine drugshandelaren.

Met zijn verhaal neemt Daniël Meyer je mee naar het moment waarop de eerste geruchten over Venus de markt bereiken en de drie weken die daarop volgen. Een periode waarin hij zichzelf verliest in een wereld die hij niet kent en nooit zou hebben opgezocht. Maar om te overleven moet hij samenwerken met onbekenden die elk voor zich een eigen agenda hebben. Een agenda gevuld met één afspraak: die met Venus.

Over De man van Venus
…zijn rolstoel ligt anderhalve meter bij hem vandaan. Aan de bloeduitstortingen in zijn gezicht te zien, hebben ze hem eruit geslagen maar het kan ook voetenwerk zijn geweest. Zijn hele adamsappel is naar binnen getrapt…

Na het overlijden van zijn vrouw leeft Daan Meyer een teruggetrokken bestaan. Wanneer hij eindelijk weer zo ver is dat hij denkt te kunnen genieten van het gezelschap van een vrouw, krijgt hij opnieuw een forse slag te verwerken als hij zijn beste vriend Leo dood aantreft. En hiermee komt alles waarin Daan gelooft en waaraan hij waarde hecht op losse schroeven te staan.

Leo hield zich bezig met het veredelen van Nederwiet. En het wordt Daan al snel duidelijk dat het zijn vermoorde vriend is gelukt een nieuwe variant te kweken die een enorme impact op de handel in cocaïne zal hebben.

Omdat hij de enige is die weet waar Leo de veredelingshistorie en receptuur van Venus in de cloud heeft opgeslagen, is Daan het doelwit van grote en kleine drugshandelaren en wordt er meedogenloos op hem gejaagd. (ISBN: 9789492221223)

Over de auteur


Daniël Meyer (pseudoniem) heeft na zijn studie vliegtuigbouwkunde ook bedrijfskunde gestudeerd en ontwikkelde zich tot entrepreneur pur sang. Zijn ideeën hebben inmiddels geresulteerd in een aantal succesvolle projecten. Mede door zijn grote passie voor vliegen, komt hij in aanraking met de meest kleurrijke personen. Door zijn oprechte interesse in mensen hoort hij vaak verhalen die voor anderen verborgen blijven. En soms zijn deze gesprekken zo fascinerend en boeiend dat ze uitmonden in een eigen verhaal, zoals De Man van Venus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten