maandag 23 november 2015

Wat leest Corina?

Pomtidom daar gaan we weer. 
Laat ik eerst maar vertellen wat ik gedaan heb deze week. Dat was namelijk bijster weinig! Natuurlijk gewoon gewerkt en "eventjes" op en neer naar Breda voor een bezoekje aan da inkel! Hoe gezellig was dat!! Tijd ging veel te snel en na mezelf een hartverzakking te hebben gerend, was ik om 18:00 moe maar voldaan weer thuis. Hoe irritant die afstand tussen ons!!
Ik had heel braaf "Malaria" meegenomen voor in de trein, maar ik vind mensen kijken echt te leuk en dus geen letter gelezen. En ja, ik weet dat ik dit boek al in twee eerdere stukjes genoemd heb en nee, hij is nog steeds niet uit. Er komt steeds wat tussen en dat is eigenlijk best jammer, want het is een goed boek. Wel las ik "Op een ochtend" uit. Mooi verhaal, maar de schrijfstijl is belabberd om het netjes uit te drukken. Tussendoor las ik in 1 dag "de jongen op de berg" uit. Weer geen thriller maar nondeju wat een mooi boek! Die John Boyle kan echt zo goed schrijven!! Je "ziet" het voor je! Hoe Pierrot van onschuldig lief jongetje zo veranderd door de indoctrinatie van Hitler en de drang naar erkenning en het "iets willen zijn" ! Bijzonder mooi en treffend geschreven en zomaar een extra recensie van mijn kant in de maak! 
Tja en dan ligt "Playground" nu op me te wachten (jaja malaria moet ook nog uit) En deel 3 van de Bergman kronieken ligt ook te loeren. Gelukkig is het concentratievermogen weer prima, dus gaat helemaal goed komen. Nu alleen de biebster nog even uitleggen dat in mijn boek liggen niet echt makkelijk leest...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten