dinsdag 3 november 2015

Wat las Moon afgelopen week?

Daar zijn we weer

Volgens mij had ik net een stukje geschreven, maar nee hoor de week is al weer voorbij. Een drukke week wel te verstaan of nee, laat ik eerlijk, zijn een spannende emotionele week. Mijn pap verhuisde van de kliniek waar hij (op vier dagen na) zes maanden heeft gezeten, naar zijn vaste plekje in het verpleeghuis. Nu is mijn paps nog maar 69 jaar en zeker niet oud, maar is sinds april dit jaar bevangen door Lewy body dementie. Een hele grillige vorm van dementie. Je snapt wel erg druk met heen en weer rijden en vooral erg veel zorgen en spanning.
Gelukkig heb ik naast de zorgen veel ontspanning, lezen, schilderen en evenementen organiseren: ik verveel me echt niet. Schilderen heb ik van de week even niet gedaan, maar heb wel drie opdrachten op de plank liggen, erg leuk .

En wat hebben we gelezen deze week want ja, daar zijn jullie natuurlijk in geïnteresseerd. In het afgelopen weekend heb ik Schakels van Nico de Beer uitgelezen. Hier maken Karin en ik een duorecensie van, maar ik denk dat hij ook wel solo op het blog komt.

Na het weekend kon ik gelijk verder: Mary Kubica, waarvan ik The Good Girl ook had gelezen, heeft haar tweede boek in Nederland uit en deze las ik ook. De schrijfstijl van Kubica vind ik zo fijn dat ik ook van dit boek heb genoten. Maar dat hebben jullie inmiddels kunnen lezen want mijn recensie is al op het blog verschenen.

Vorige week kregen Lydia en ik de vraag van Yara March of wij haar boek Geknipt voor jou wilden lezen voor een duorecensie. Tuurlijk, even een lekkere feel good roman tussendoor, die ben ik momenteel aan het lezen. Maar feel good, oke er zit nog best wat spanning in hoor, het is even een heerlijk boek tussendoor met een hele fijne zinsopbouw en natuurlijk laten we jullie weten wat we er van vonden.

Voor komende week heb ik al weer een stapeltje klaar liggen, geen moetjes of spoedjes even (al kan dat zo veranderen natuurlijk), maar genoeg mooi leesvoer en oké, eentje die ik van Ink iets vooruit mocht schuiven, dus of ik deze volgende week even uit wil lezen. Dat gaat lukken: Wat ze naliet van TR Richmond ligt boven op de stapel.

Ik verveel me niet hoor, binnenkort komen er weer evenementen aan: Sint Maarten dan gaan we lampionnen kleuren van de kids in het dorp, dus we zijn van de week even naar de groothandel geweest en ik heb nu 350 heerlijke snoepjes in huis staan…En een vriend van ons vond toch dat mijn boekenkast niet klopte, er moest iets aan veranderd worden, want hij stond toch niet goed op kleur. Ik heb van de week dus de kast uitgemest en alles op kleur gezet heerlijk hoor, ach ja zo heeft iedereen iets geks en ik waarschijnlijk iets meer dan een ander.. Maar alles op kleur en gewoon nog een hele rij met boeken die ik nog mag lezen..
Wat een rijkdom.. en er staan volgens mij nog pareltjes genoeg bij waarvan ik jullie laat weten wat ik er van vond..

Tot volgende week allemaal, een fijne leesweek!

Groetjes Moon


Geen opmerkingen:

Een reactie posten