zaterdag 7 november 2015

Ann's kadotips - deel 2

Voor de echte zware book-a-holic die zich altijd en overal wil omringen met boeken zijn er ook genoeg leuke kadootjes te vinden.

Wat denk je bijvoorbeeld van dit geweldige dekbed…voor het slapen een stukje lezen wordt zo heel bijzonder. Uiteraard passen deze mooie zwart/witte gordijnen er prima bij. Op het bed nog een leuk kussentje en boven je bed nog dit handige lampje/plankje waarbij het lampje uitgaat als je er een boek op legt en je slaapkamer is helemaal af.

Ook aan het kleinste kamertje is gedacht…een toiletrolhouder waarop je je boek kan leggen…mij lijkt het wel wat. Zo zijn er meerdere handigheidjes te koop om je open boek op te leggen als je even snel wat anders moet doen.

Voor de knutselmutsen onder ons die handig zijn met naald en draad zijn er hele leuke quilts te maken als kado voor degene die juist niet zo handig zijn met naald en draad *hint *hint* ;) (een knoop aanzetten lukt nog net). Om zo’n quilt op tijd voor de kerst af te hebben moet je er denk ik nu wel aan beginnen, want het lijkt me aardig wat werk.


Wordt vervolgd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten